• Ale biorą Autor: ~sipowiec [94.254.187.*]
    Popyt szaleje !
    Wszyscy rzucili sie do zakupów za środki z dywidendy. !
    To chyba ten wyszczał na który wszyscy czekali !
    Albo zapowiadana korba . Oszałamiające !
  • Re: Ale biorą Autor: ~wind [194.181.157.*]
    Dziwisz się? Akcje tanie jak barszcz. Kto nie kupi dzisiaj ten straci szansę życia. Tutaj będzie istne szaleństwo z kursem!
  • Re: Ale biorą Autor: ~kolo [176.109.52.*]
    te szaleństwo trwa 10 lat :)
  • Re: Ale biorą Autor: ~wind [194.181.157.*]
    Hehe, kocham to lentexowe forum i szaleństwa na kursie LTX :) Szkoda, że jestem tutaj na niewielkim minusie, ale rekompensują to te szaleńcze wpisy :)
  • Re: Ale biorą Autor: ~Ukr_trade [37.47.178.*]
    Ja już wywalilem po 3 miesiącach liczenia na jakiś odpał. I tak dobrze wyszedłem, miałem usrednione za 9.15, wywalilem za 10.90 plus dywidenda zebrana
  • Re: Ale biorą Autor: sipowiec [194.36.19.*]
    Nie przejmujcie się tym co pisze sipowiec pod numerem 94.254.184, on nawet nika nie był w stanie sobie wymyślić, tylko podszył się pod mój. Musi gościu nadawać z psychiatryka.
  • Re: Ale biorą Autor: ~sipowiec [94.254.187.*]
    Dodam tylko że od długiego trzymania akcji lentexu i wyczerpującego psychicznie czekania na odpał mam rozdwojenie osobowości i sam nie wiem kupować czy sprzedawać ?
    Kiedy ten wyszczał ?!
  • Re: Ale biorą Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Panowie co Wy ciągle narzekacie ? Teraz jest kurs licząc dywidendę 11,60 czyli bez mała prawie szczyt . Ja czekam na wyniki skonsolidowane bo one powiedzą nam jak się ma biznes oprócz włóknin . Oczywiście wszystko co napisałem to tylko moje zdanie i nie należy się kierować tym wpisem podejmując decyzje inwestycyjne . Pozdrawiam .
[x]
LENTEX 2,67% 7,70 2025-10-10 09:00:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.