• CO my tu mamy.... Autor: ~Ecoludek [62.133.151.*]
    Poniższy filmik to bardziej szczegółowa prezentacja, jaki jest główny biznes spółki.
    link

A do tego:
    Recykling tworzyw sztucznych - 1 instalacja, ale planują rozbudowę i budowę sieci stacji wspólnie z Green Valley
    Outsourcing ekologiczny - taka księgowość EKO - 350 obiektów wielkopowierzchniowych w Polsce
    Niebawem jak przejdzie dofinansowanie - recykling paneli fotowoltaicznych (prawdopodobnie druga taka instalacja w Europie) i być może wyłączność na Europę Centralną i Wschodnią
    Budowa instalacji LIFETEC dla klientów komercyjnych - pierwsza już uzyskała pozwolenie, a ile jest w trakcie?

Jak myślicie jest przyszłość?????

Specyfika spółki jest na pewno inna niż np. Columbusa, gdzie mamy czystą sprzedaż z magazynu - dzisiaj jest bum na PV ale jak będzie za kilka lat?
    Co buduje wartość spółki????
    Czy spółka ma szanse rozwiązywać problemy rynkowe (np. odpadowy) i budować na tym biznes?
    Jak będzie rozwijać się energetyka OZE, czy tylko fotowoltaika, a może właśnie odpady, może wodór?
    Czy specjalistyczna wiedza jest mniej warta niż handel?

Poszukajcie odpowiedzi na te pytania....
  • Re: CO my tu mamy.... Autor: ~gruby [37.47.105.*]
    Ja już to analizowałem i dlatego już kupiłem i to sporo i nie zamierzam sprzedawać co najmniej z 2 lata a po tym czasie myślę że tu może być nawet 50 - 70 zł spółka ma ogromny potencjał a na ekologię stawiają teraz wszyscy włącznie z rządem kwestia czasu krótkiego jak dostaną dotację ,nowe umowy itd. ja osobiście uważam że to jest przyszłość.
  • Re: CO my tu mamy.... Autor: ~Karamba [5.173.241.*]
    Ino brać póki okazja
  • Re: CO my tu mamy.... Autor: ~Janek [5.173.198.*]
    Karamba a Ty tez dokupujesz? Widze, ze ktos zbiera pakiety w tysiacach po 9.25
  • Re: CO my tu mamy.... Autor: ~Karamba [5.173.241.*]
    Tak ale już nie mam środków.
    Ogolnie to dobieram w miarę możliwości
[x]
INVESTEKO -4,55% 2,10 2026-03-25 13:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.