Masz zyski z innych akcji a ta Spółka ma ogłoszoną UPADŁOŚĆ - jak ktoś chce pozbyć się akcji z rachunku to może je przepisać na mnie za przysłowiowy 1 grosz za wszystkie akcje. Zaliczasz stratę podatkową i nie płacisz podatku od zysków na innych inwestycjach. Biorę wszystko i pokrywam koszty transakcji w biurze maklerskim. Aby przenieść akcje musimy obaj spotkać się w biurze maklerskim w którym posiadasz rachunek. Chcesz się pozbyć, to pisz do mnie na: marianakonto @interia.pl
mam pomysł na biznes w tej branży i szukam chętnych do współpracy - więc jak masz środki albo chęci do pracy a najlepiej jedno i drugie zapraszam do kontaktu marianakonto @interia.pl Poszukuję zwłaszcza osób z wiedzą w zakresie finansów, procedur itd Zaznaczam nie musi to być ta firma, możemy założyć nową, ale spółka giełdowa ma kilka zalet marketingowych
Marian chyba nowy inwestor podkupuje milion chyba też ma pomyślą zgarnął 230 tys do 10 gr z dwie banki do zgarnięcia prawie 100 proc. Spółki a później implanty może sobie robić za friko wiecie ile kosztuje najtańszy implant lub koronką Albo aparat na zeby