To nie jest informacja która pociągnęłaby kurs. Liczyłem ze zlecą to komuś ale myślałem ze będzie to ktoś większy, choć okazuje się ze konsultowali grę już wcześniej wspólnie. Niby robili coś z AR ale poprzednia ich gra przeszła bez echa - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SlavicMonsters.SlavicMonsters - słabe statystyki jak na grę która istnieje od 3 lat pokazują jak trudny to rynek.
Zgadzam się nie jest łatwo wypłynąć, ale Izdek raz to early access - chyba porzucony, a dwa chodzi o nawiązanie do Tsubasy w ARK :) Varsav nie pozwoli wypuścić bubla, bo to spaliloby potencjał na samym początku
Grę aktualizowali w tym miesiącu, więc coś tam jeszcze przy niej robią ale myślę ze po prostu się nie przebili. Klimat Tsubasy to zdecydowanie lepszy pomysł :). Zobaczymy, jak dla mnie informacja umiarkowanie pozytywna bo ruszyli z tematem nie wpływając na obecnie robione tytuły, ale bez większego przełożenia na kurs w tym momencie.
Jak tak dalej pójdzie to przytrzymają do premiery a wtedy jak słabo wystartuje na steam to nie będzie tylu chętnych do kupna na prawie 80 milionów capa. Niedługo powinni puścić żeby coś jednak wyciągnąć z rynku.
Ale masz ból z tym Wersem. Ale masz izdek ból. :)))))).
Owszem czekam (nie tylko ja) na kolesia co na cos do powiedzenia. Nie wstydzę się tego.
A na twoje wypowiedzi na tym forum izdek nikt nie czeka i wszyscy cie olewają.
Ja tez juz zaczynam. Nie masz kompletnie nic do powiedzenia wielonick'owcu. Także bez odbioru.
Do wypowiadania się za innych trzeba mieć tupet, tobie widzę ze go nie brakuje. Co do twojego uczucia do wersa - kibicuje ci, ostatnio takie układy nawet modne. Wierszy o wersie nie znam chyba ze nam się ujawniłeś? Czy to więc związek partnerski czy samouwielbienie?