Jestem akcjonariuszem CFG, ale większej bzdury nie czytałem. Trailer PD2 ma grafikę i klimat sprzed 10 lat. Co nie znaczy oczywiście, że się nie cieszę, że wchodzą w strzelanki FPP. Jak na swoje możliwości i kapitalizację i tak gra powinna dać zarobić spółce. No ale szanujmy się i nie odpowiadamy bzdur. PD2 nie dorasta do pięt The Medium. Ta gra to widać, że pełną gębą AAA.
A tak z ciekawości zapytam, czemu się raptem wszyscy, spolszczając "zafiksowali" na AAA ? Z tego co oglądam, raz jeszcze na comparic-u, Inżynier Prezes mówi o realnym double AA, redaktor go tam trochę ciągnie za "język" i wychodzi nieme triple-A.
Teraz realnie, czy to będzie double-A, czy triple-A, czy nawet A, dla mnie, to średnio robi różnicę, pod warunkiem, że będą trzymali twardą ręką koszta (jeżeli zewnętrze finansowanie, to tym bardziej/a na to wygląda) + żeby dowieźli ciekawy produkt i weszły "skeszowane" jak najlepiej, najwyższe dodatnie przepływy...z tego co widzę na forum...te spieranie, pisanie i przerzucanie kto będzie miał rację typu AAA, AA, etc. szczerze to trochę bezcelowe, żeby nie powiedzieć bezsensowne...