Człowieku zobacz sobię projekt Siewierz jeziorna. Wiesz ile to pracy i jaka odpowiedzialność... A prezes to wszystko ogarnia i realizuje projekt krok po kroku... To nie jest jeden blok ale całe miasteczką i to ekologiczne...
Ludzie nie potrafią docenić ciężkiej pracy prezesa...ale tak już jest... Ja doceniam pracę prezesa.
Pozwolę sobie zacytować Tomiego w poście powyżej Tomi powiedział.....
"Ja mam po około 1,20 zł i jestem bardzo szczęśliwy że mam akcje spółki ALTA. I jestem zachwycony prezesem spółki ALTA."
Tomi jak kłamiesz to kłam wszystkim jednakowo gubisz się chłopaku :))) mnie mówiłeś ze kupiłeś wszystko w dołku 1,01-1,03 zł nie żeby to była jakaś różnica buhahahaha ale jak ty będziesz sprzedawał wszystkim po 1,22 z zyskiem 20% to wszyscy będą zachwyceni ze maja akcje po tyle co "sławny" Tomi .... niby to tez jakaś strategia by znaleźć frajerów na akcje ... ale ....
Te +10% to zrobione na koniec transakcją na 500 akcji żeby lepiej wyglądało. Inaczej to byłoby chyba ze 2% tylko. Jeszcze będzie zejście poniżej 1 zł. Prezes ma wywalone na kurs i fundusze. Ostatnio jednym takom podobno powiedział, że on zarządza swoim pakietem, a oni swoim i nic mu do tego, niech robią co chcą. A goście przyszli do niego z propozycją, żeby odkupił od nich pakiet.
Oczywiście może mocno urosnąć, bo jest tania ale zanim kupisz trochę poczytaj na temat spółki. Dla mnie osobiście to jest i była największa porażka inwestycyjna, a wiele widziałem i przeżyłem bo inwestuję na GPW już prawie ćwierć wieku. Można powiedzieć, że dzięki tej spółce poznałem wszystko co najgorsze.
Takiego postępowania w stosunku do akcjonariuszy i interesów spółki jeszcze nie widziałem. Najpierw oscentacyjne, a wręcz błagalne namawianie na kupno akcji z emisji. Publikowanie prognoz, kreowanie cudownej przyszłości, a potem pokazanie akcjonariuszom gdzie się ich ma. Ja teraz w ramach rewanżu bym się przyjrzał spółce Hlamata Holding zarejestrowanej chyba na Cyprze. Dlaczego tam i czy aby wszystko w jej finansach jest ok? Jak Bóg Kubie, tak Kuba Bogu.