A co w tym dziwnego? Normalna ustawka.
Wychodzi nawet, że się trochę kurs wymknął wcześniej spod kontroli i trzeba było najpierw trochę akcji "poświęcić" żeby go zbić do poziomu umówionej transakcji.
Dokładnie zgadzam się, nie spodziewali się takiego przepływu z Grodna i się trochę wymknęło z pod kontroli. Ustawka transakcja, ale chyba nie tak jak miała być ustawiona.
czekam cieprpliwe na nowe szczyty... spolka robi naprawde solidna robote i jest warta o wiele wiecej niz niektore wydmuszki na ryku. Oczekuje w przeciagu 2-3 lat a moze szybciej ataku na historyczne szczyty tj. pow 60PLN
Ktoś kupił, ale też ktoś musiał sprzedać. W każdym razie jak widze takie transakcje, to wróży to jazdę w którąś ze stron, a że mamy trend wzrostowy, to miejmy nadzieję, że kierunek bogate szczyty :)
Wszedłem skromnie po transakcji pakietowej. Pozdr dla akcjonariuszy
Z TIM jestem od dawna. Przytuliłem już dwie dywidendy a moja średnia jest nieco powyżej 7. Podobnie jak Ty od czasu do czasu coś odbiorę.
Firma posiada potencjał. Jestem dobrej myśli.
mogliby zacząć sprzedawać maseczki lub rękawiczki i spekuła by w tydzień zrobiła 52 zł. tutaj przynajmniej nie będą potrzebne sznurki jak covidowy wymysł przeminie...