• Cholerny automat... Autor: ~Max [87.101.73.*]
    Dlaczego coś takiego w ogóle jest legalne? :/
  • Re: Cholerny automat... Autor: ~akcjonariusz [188.147.41.*]
    Wkurza Cię że spada czy co?
  • Re: Cholerny automat... Autor: ~Max [87.101.73.*]
    Wkurza mnie, że ktoś za pomocą takiego gó...na gra na spadki albo chce się tanio nachapać zaniżając kurs. To samo było przy banku Millenium, gdy leciał na ryj aż do 2,3. To tyle w temacie...
  • Re: Cholerny automat... Autor: ~pozdro [83.9.216.*]
    ja dzis sprzedawałem - nie automat :-)))
  • Re: Cholerny automat... Autor: ~świstak [80.53.122.*]
    MADRYT, 29 lipca (Reuters) - Hiszpański bank Santander SAN.MC miał w drugim kwartale rekordową stratę w wysokości 11,1 miliarda euro, gdyż był zmuszony dokonać ogromnych odpisów w związku ze skutkami kryzysu wywołanego przez koronawirusa.
    Na wynik wpłynęły czynniki jednorazowe w kwocie 12,6 miliarda euro, gdyż pogorszenie sytuacji gospodarczej na skutek pandemii zmusiło bank do dokonania odpisów na wcześniej dokonane przejęcia, głównie w Europie.
    Bank podał, że odpisy pozostaną bez wpływu na jego przepływy pieniężne i poziomy kapitału, które lekko wzrosły w drugim kwartale.
    Po wyłaczeniu czynników jednorazowych, zysk netto spółki spadł o 27% rok do roku do 1,53 miliarda euro.
    Santander poinformował też, że zaproponuje wypłatę dywidendy za 2019 rok w formie nowych akcji w równowartosci 10 centów za sztukę, po tym jak Europejski Bank Centralny zalecił, by banki nie wypłacały w tym roku dywidend w gotówce.
  • Re: Cholerny automat... Autor: ~akcjonariusz [188.147.39.*]
    Jedna nowa akcja za jedną starą?
    Jest jakaś informacja?
  • Re: Cholerny automat... Autor: ~Olo [5.172.255.*]
    Da się powalczyć z tym automatem.
    Chciałem sprzedać część akcji z jak najmniejszą stratą i się udało.
    Wystarczyło kupować po ok 20-300 akcji na kolejnych, wyższych , poziomach cenowych a gdy cena była zadowalająca to sprzedałem mu kilka tysięcy akcji za jednym razem.
    Trzeba być cierpliwym.

• Re: Cholerny automat... Autor: ~tymczasem [178.159.171.*]
    Bioton rusza
  • Re: Cholerny automat... Autor: ~bookmakler [88.156.53.*]
    Nie aktualne dane poddajesz kolego, na walnym 27 września podjęto decyzję o zcashowaniu dywidendy w kwocie 0.10e na akcje. Czekamy na grudniowe posiedzenie EBC tam się wszystko rozstrzygnie, ale pewnie z tydzień przed będzie widać po kursie jaka będzie decyzja.
[x]
SANTANDER -0,08% 42,25 2025-12-23 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.