Firma co miesiąc wypuszcza premierę a wy marudzicie.Co byście chcieli żeby co tydzień ogłaszała premierę.Czy może naganiacie na spadki zeby dokupić pakiecik?.Sowitych zysków życzę;)
Jaka pazerność?.Spółka dopiero od niedawna na giełdzie.Śmieszna wycena świetne perspektywy.Dywersyfikacja przychodów i wyjście poza Switch oraz coraz więcej gier a ty uważasz że 80 zł to szczyt.Ta spółka w dłuższej perspektwie ma szanse na wycenę ponad 1 tyś.Napewno znasz się na branży czy wskoczyłeś na tą spółkę z braku laku?.
Za szybki był ten wzrost i dlatego nikt nie chce kupować wyżej . A wystarczy , że ludzie zarobili kasę i sprzedają. Zobacz na Drageus , poszło na 11 zeta , kupa gier wydana i z 11 zeta zjechało na 6,94 zeta i pewnie zejdzie do 6 zeta , a kapitalizacja śmieszna na tle branży , a to dlatego , że po IPO spadło na 3,5 zeta
Według mnie akcjonariat jest w gorącej wodzie kompany.Ilość akcji spółki to 500000 a free float raptem 10000 a większość spadków spowodowały transakcje na poziomach 1500-3000 czyli drobnych ciułaczy którzy dopiero zaczeli przygodę z giełdą i wyskoczyli przy spadkach.Zdroworozsądkowe podejście wskazywałoby na poczekanie do raportu by dać spółce szanse na pokazanie wyników no i poczekanie na wydanie gierki piłkarskiej.Ale to jest moje zdanie w każdym razie spółka się rozwija i działa oraz dobrze komunikuje z akcjonariatem więc nie mam zamiaru wyskakiwać.
Ty nie patrz tak racjonalnie , zobacz takie NGG - 150 BANIEK AKCJI , A KAPITALIZACJA PRZY ZYSKU 150 TYS , 70 BANIEK, GRY ŚMIECIE , A BLOBERZE TEŻ ZJECHALI DO 30 ZETA , A TERAZ PO 220 ZETA. NIE WSZYSCY LUBIĄ SPÓŁKI Z MAŁYM FF , A W DODATKU TAK MAŁYM
Albo udajesz, sam sprowadzając kurs drobnymi na niższe poziomy albo mało doświadczenia.. Właśnie tak osiąga się nieprzeciętne przebicia a tutaj sytuacja wręcz idealna, bo nie trzeba nawet setek tysięcy złotych jak na większości spółek by sterować/dolować kurs przewybiciem. Czyżby po kilku dniach już zapomnieli, jak to było na pcc exol czy t-bull. itp. -Sytuacja o tyle idealna, że strona www firmy tylko w j. angielskim.
Ludzie co za panika.Spólka sukcesywnie wydaje kolejne tytuły a wy marudzicie.Trzeba dywersyfikować spólki a nie wszystko do jednego wora.Spadki odbywają się na małym volumenie więc teraz jest najlepsza pora do akumulacji a nie wyrzucania.Jak ta spółka bedzie po 1 tyś to wielu z was będzie wspominać jak to byłem kiedyś na 7 levels i chodziło po 50 i mogło byś wyżej ale sprzedałem a teraz wylewam smutki.Ludzie ogarnijcie się a potem inwestujcie.
Jestem od 46 zł i nawet jak spadnie do 15 to wykorzystam okazję do dokupienia.Patrzę perspektywicznie na tę spółkę i nie planuje sprzedaży przez jakieś 2-3 lata chyba że kurs będzie powyżej 1500 zł wtedy sprzedam część ale narazie mi się nie spieszy z zyskiem.Środki mam podzielone między kilka spółek i inne aktywa więc śpię spokojnie.Pozdrawiam inwestorów:)
Wszedłem w ten papier w czwartek po 54,5. Ecześniej miałem 100% portfela w PGNiGu i we wtorek sprzedałem, dzień zastanawiania się i podzieliłem na 5 spółek 7lvls, Photon Ultgames Inc i Biomaximę i na portfelu jestem w 3 dni ponad 10% na plusie. Stratę mam na dzisiaj na 7lvl i Ultgames a pozostałe trzy przyniosły większy zysk. Papierów ze stratą nie sprzedałem i mam zamiar trzymać i wierzę że też na nich zarobię. Tak jak ktoś wyżej napisał trzeba dywersyfikować portfel, jeśli na jednym papierze się traci można zarobić na innych. Na PGNiG wszedłem celowo całym portfelem przed informacją o arbitrażu z Gazpromem i mimo że nie dywersyfikowałem to zarobiłem.