Z tego co widzę dalej jest. Tylko czy to jest promocja? Widzę, że nie dajesz za wygraną. Mnie zastanawia co innego, kto wczoraj przed fixingiem sprawdzał ile jest po prawej stronie. Robiąc 150k PKC zrobił akcje na 90 zł. Robiąc 50k PKC na 1,4 zł. Po co my była ta wiedza?
TUP, mam akcje Alty od kilku miesięcy, czytałem chyba Twoje wszystkie wpisy. Przepraszam, ale są naprawdę bardzo nudne i dla mnie niestety jesteś całkowicie niewiarygodny. Jak mając akcje można jednocześnie naganiac na spadki - bo niestety taki wniosek nasuwa się po ich lekturze.
Odpowiedź jest bardzo prosta. Mam i chce się ich pozbyć bez większej straty ale kasa nie jest dla mnie ważniejsza niż ludzie. Pomyśl tylko ilu ludzi mogłoby kupić te akcje tylko czytajac nagonkę Tomiego. Ja nikomu nie mówię nie kupuj, spółka jest tania i to jest fakt i też o tym piszę ale niech każdy wie dlaczego jest taka tania i się zastanowi
Spółka jest tania, bo chętni na akcje boją się jej dać szanse. Wydaje mi się, że w momencie gdy jednak więcej się osób przekona, zobaczy z jakimi inwestycjami i z jakimi nieruchomościami jest powiązana, sytuacja raptownie się zmieni. Ja dałem jej szansę i liczę na duży zwrot. Myślę/mam nadzieję, że przy dużym obrocie żadne zbijanie ceny nie będzie miało szans.
Jak jest tak cudownie i tanio i zaraz będzie super drogo to dlaczego za taki bezcen wyszedł jeden fundusz, a teraz nawet duży popyt jest gaszony przez kogoś grubego. Może drugi fundusz. Wychodzą ci co wiedzą co to za spółka i co z nią przeszli, bo chyba ktoś z takim pakietem nie jest idiotą.
Wszystko super, ale nie powinno być tak dużej podaży na takim poziomie. To jest conajmniej zastanawiające. Po sprzedaży funduszu już dawno powinno tu być 2 - 2,5 zł.