Przeglądam w necie wszystkie info o APS i wszedzie piszą o wygranym przetargu a nie jakimś konkursie. Czy to nie jest oszustwo i powinnonbyć zgłoszone do KNF?
Tez zostalem oszukany, ale raczej nic nie zdzialasz, ja czekam, zamrazam kapital, firma nie powinna upasc choc jak beda wyniki za drugi kwartal to pewnie bedzie konkretny zjazd na dol. Jesli nie potrzbujesz tych pieniedzy to czekaj i nie sprzedawaj ze strata, dla mnie za późno juz zeby wyjsc trzeba liczyc na jakies odbicie w przyszlym roku.
Śmieć i tyle. Oszukali akcjonariuszy. Wygrali przetarg, przegrali konkurs. Ewidentną manipulacja kursem. Cieszę się, że nie mam tego w portfelu. Sprzedałem a startą już odrobiona na pcc więc z głowy.
Przecież widzisz wol. To właśnie drobnica bierze. Nie wiem, nie znam plotek, może uśredniają i coś wiedzą, czego my nie wiemy? Gdyby gruby brał obrót x 100 k, na dzień dobry.
Nie nikt nie skupuje, bo brak jest tutaj płynności żeby gruby mógł skupować tą spółkę. Poza tym popatrz na wolumeny przy spadkach, widzisz gdzieś akumulację?