kiła i mogiła. Niech rozszerzą działalność o szycie maseczek dla dzieci w jakieś fajne modne wzorki + dla mam + jakieś inne gadżety z tym związane, a najlepiej w ogóle zmienią branżę na medyczną, to zaczniemy wszyscy zarabiać :)) Bo na razie umarł w butach tutaj.
Dodam tylko że Pan Jarosław K. z Hurtimexu jest od wielu lat przyjacielem Arkadiusza Ł. z 4mass .Cos wam to mówi ? Nie zdziwię się wcale jak Hurtimex zaraz ogłosi produkcję maseczek lub innych produktów covidowych.
Jak zwykle człowiek ma nadzieję... Ale na razie tych zakupów to 15 tysięcy PLN. Bardziej wygląda mi to na czyjąś podbitkę, a może i przerzucanie akcji, aby kilka osób podchwyciło temat i umożliwiło wysyp na wyższym poziomie. W trwały wzrost bez udziału KFG już przestałem wierzyć ale jak zwykle zacząłem się znowu łudzić że może jednak tym razem...
Pozdrawiam
Misiek
Kto to w ten sposób chce zbierać? Pierw wali TKO na 1 PLN, teraz wystawia na K ponad 200 tysięcy akcji po 25 groszy. To jakaś minispółdzielnia ułomnych? Niech to wzrośnie chociaż na 50 groszy i niech się bawią...
Pozdrawiam
Misiek
mam prośbę...można wrzucić .......wolumen ofert sprzedaży do 1,5 zł..............od obecnego stanu..? zobaczymy ile papiera do zebrania ...........bo tu gra zaczni się dopiero od 1złocisza..............a poniżej to promocja...............
Spokojnie, powoli... Znów się ktoś bawi z TKO, aby tego nie puścić. O co tu chodzi?
Co do samych wideł i 1 PLN, to w przedziale 50-80 groszy będzie aż słychać huk spadających haków.
Ja wolę powoli, ostrożnie i do celu.
Dziś niby 35% w górę i co nam po tym. Zainwestowano niecałe 20 tysięcy PLN. Wolałbym 5 razy mniejszy wzrost za to 5 razy większy obrót.
Pozdrawiam
Misiek
Tylko tu jest inny problem bo prawie wszystkie akcje są zebrane i nie bardzo jest czym robić obrót na tych poziomach. A z tym rzuceniem na papier to też nie jest tak do końca bo na kupnie powyżej 25 groszy jest tylko ok. 40tys. i brak podaży robi takie widły.
No ja nie oddam po 2 dniach posiadania papieru, na 4 mass i Sofcie tak zrobiłem i żałowałem. Jutro rano muszą pozwolić na Max +5%-10% otwarcie żeby to normalnie szło A nie takimi szarpanymi skokami
Dnia 2020-08-04 o godz. 17:48 ~maa napisał(a): > Tylko tu jest inny problem bo prawie wszystkie akcje są zebrane i nie bardzo jest czym robić obrót na tych poziomach. A z tym rzuceniem na papier to też nie jest tak do końca bo na kupnie powyżej 25 groszy jest tylko ok. 40tys. i brak podaży robi takie widły.
Wiem, bo sam wklejałem arkusz zleceń, aczkolwiek podaż się na pewno ujawni na wyższych poziomach, być może powyżej zetala. Czas na zbiory też był wystarczająco długi, bo długo się już kisi, nie mniej ten co zbierał (o ile faktycznie, bo to zawsze taki mityczny gość) nie mógł zaplanować realizacji akcji spekulacyjnej, bo do tej pory nie było pod co (asimpt), co wyklarowało się moim zdaniem niespodziewanie, bo i zbierający nie mógł zaplanować pandemii ani popytu na artykuły z nią związane. Chyba, że jakaś akcja zaczepna była planowana niezależnie od tej sytuacji jaka nas spotkała, a to by oznaczało (jeszcze raz napiszę o ile to prawda...), że podobne sytuacje prędzej czy później będą miały miejsce na każdym skrajnie zdołowanym gniocie, którego akcje mozolnie i przez długi okres są ku temu zbierane.
Dzisiaj to wszyscy grali raczej pod Smyka , zresztą sam też trochę dokupiłem z rana i obstawiam że jutro z rana też uda się coś dobrać oczywiście już nie po cenie z dzisiejszego zamknięcia a później znów widly ,chyba że puszczą jak będzie ok. +50%.
hehe......ale nie ma szans, nie ten poziom wzrostów, jak i nie ta wielkość obrotów. Tam to była prawdziwa wirówka, jak za starych dobrych czasów, kiedy Don Patro i jego świta byli w formie :))
Jednak technika działa nawet na tak słabym w wolumen papierze . Dobrze ze wysypałem. Na 19 groszy powinno się zatrzymać i tam bym się zastanawiał nad ponownym wejściem
Raczej pasuje do AT niż z jej wynika. Nie ma kto ciągnąć kursu więc opada pod własnym ciężarem. Zobaczymy gdzie się zatrzyma, chyba że to jakaś zakamuflowana pozytywna akcja...
Pozdrawiam
Misiek