Baja I Ola czy aby jedna z Was a może i obie nie jesteście kozineczką z innego forum ?? bo obie jestescie bardzo inteligentne jak owa kozineczka ... ona zawsze ma nosa czym się zainteresuje to raczej wzrosty , a Wy mi ją przypominacie.
Zmień płytę naganiacie na to coś a to jedna wielka lipa pewnie niebawem sprzedam bo nie warto tu marnować czas nic z tego nie będzie co by się nie działo jakie infa by nie podawali to to coś nie ma mocy lipa i tyle
Zmartwie cie portfel mam zielony to wy tu wisicie jak braliscie po ponad 1zl Was ubrałem w pierwszej fali pomecze Was tu trochę wpisami i powkurzam bo widzę że wam żyłka pęka. Lubię jak ludziom puszczają nerwy
Dobra sesja. Papier coraz silniejszy. Wszystkie zrzuty odebrane praktycznie bez spadków. Coraz więcej troli zaczyna zniechęcać do papieru zamiast kupować maski. Radzę nie oddawać w takim momencie
Też jeszcze symbolicznie dokupuje. Wcześniejsze wybicie było szybkie i chaotyczne.Teraz przy każdym poziomie wymienia się sporo akcjonariuszy. Jak wybijemy 1,21zł to pociągu już nie dogonią :) 10-15-20 taki jest plan
Trochę za duży hurraoptymizm tu macie. Aktualnie jest sporo spółek w które warto się zapakować. Jak na nich się wyjaśni sprawa to będzie można tu wrócić i to bujnąć wyżej. Ale chcecie się w lipcu i sierpniu „kopać z koniem” i cisnąć powyżej 80gr to kupujcie, papieru nie zabraknie, świeże dostawy każdego dnia.
Na wszystko przyjdzie czas. Należy jednak być przygotowanym. Zobacz co się dziś stało na Innogene. Ciekawe dlaczego akurat dziś ? Wie ktoś ? Ja wiem ;)) Ola też wie :))
W wywiadzie jest ciekawostka: Podczas zamrożenia gospodarki przeprowadziliśmy też sporo integracji z innymi zagranicznymi partnerami, np. z brytyjskim fintechem Trust Payments.
Tu jest wszystko dokładnie przemyślane i robione z głową! To jest tylko jeden projekt FINV. Cały czas czekamy, co zaprezentuje IGS SA?! Tymczasem do Walnego coraz bliżej!
A wy dalej żyjecie marzeniami i fantazjami. Nie lepiej zarobić kasę na innych spółkach które latają po 300-1000%? Żal mi was tak marnować czas, okazje i pieniądz.