• wsiadać zara ruszamy Autor: ~AdrianMaliniak [37.47.207.*]
    jazda na 16
  • Re: wsiadać zara ruszamy Autor: ~Taaa [37.47.155.*]
    No właśnie, inc poszedł, medcamp też a tu się obijacie.
  • Re: wsiadać zara ruszamy Autor: ~andrzejk11 [95.90.182.*]
    tutaj wzrost jest bardzo konsekwentnie blokowany , ktos to sobie trzyma na inny czas......
  • Re: wsiadać zara ruszamy Autor: ~Leo [5.173.48.*]
    Kwestia czasu, spokojnie.
  • Re: wsiadać zara ruszamy Autor: ~arek [157.25.189.*]
    miło widziana luka z rana do góry

tak na 14 - wystarczy

rynek dalej podciągnie SAM
  • Re: wsiadać zara ruszamy Autor: ~dr_wezol [37.47.156.*]
    Tu nie da się niczego trzymać - mamy 300 tys. akcji na NC.
    Przez ostatni tydzień obróciło się 43 tys. akcji. Mało, porównując do milionowych obrotów na INC i Medcamp.
    A w tej chwili Carpathia, INC i Medcamp rosą przecież głównie pod debiut GenXone.
    Carpathia ma 7,7 proc. GenXone. BEZPOŚREDNIO. Wystarczy porównać,

Szczerze mówiąc myslłałem, ze nawet przy tak mizernych obrotach będzie tu dziś 16-20 zł, ale nie doceniłem osoby z ukrytym s na 13,6
    Myślę, że wzrosty są nieuchronne.
  • Re: wsiadać zara ruszamy Autor: select [213.195.159.*]
    Też tak myślę i sprzedałem inny papier, żeby dobrać dzisiaj trochę Carpathia po 13.60.
    Mam nadzieję na spory wzrost pod ten debiut plus inne spółki portfelowe, ale jak widzę INC, które kupowałem po 1,3 a oddałem w okolicach 5 bo za wolno roslo(sic!)....
    ....ale nie ma tego złego, jest kolejna lekcja do zapamiętania :)
  • Re: wsiadać zara ruszamy Autor: lawyer_mz [91.212.223.*]
    Ja mialem najpierw INC kupione po 3,5 ale sprzedalem po 3,7 i kupiłem CRC po 5,2, na początku było fajnie bo Carphatia wystrzeliła bardziej ale potem dołujące było jak stała w miejscu a INC szedł mocno a na koniec wczoraj prześcignał coreczkę :( Gdybym mial więcej wtedy środków to załadowany bym był w CRC + INC + Medcamp (na który nie miałem kasy a chcialem brać w okolicach 4 zł) no i jeszcze Investeco w okolicach 5 zł mi się bardzo podobało, ehh gruby procent był do łatwego zgarnięcia. Ale nie ma co narzekać i cieszyć się ponad 160% zarobkiem na CRC, no i dzis wziąłem ABSInvest po 1,68 bo też mocno niedowartościowana społeczka, która będzie beneficjentem hossy na NC.
  • Re: wsiadać zara ruszamy Autor: ~Miras [5.173.138.*]
    Jutro nadrobimy. Dzisiaj ładny obrót jak na taką małą ilość akcji.
  • Re: wsiadać zara ruszamy Autor: select [213.195.159.*]
    Na te chwilę 13,60 to sufit, który tylko czeka na przebicie. Włączcie wykres tygodniowy, jak po linijce od tygodnia 13,60 jest zaporowe.
    Jak napisał dr_wezol, ukryciak niedoceniony...
[x]
CARPATHIA 0,00% 1,67 2026-02-26 09:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.