Dnia 2020-07-22 o godz. 09:57 ~Adrian napisał(a): > daliście zepchnąć cenę w przedział 0,64-0,85 zł.
Kto dał ? Ja nie sprzedałem, Ty też nie... Nie przychodzi Ci do głowy, że to słupy D. ściągały kurs, aby zmiękła nam rura ? Jak się można przed tym bronić - biorąc kredyt i skupując to, co oni wywalali ? Ich stać na takie gierki, nas nie stać aby ich powstrzymać... Dokładnie rok temu przedłużyli termin I wezwania. Teraz ogłosili tylko zamiar, więc i cena może ulec zmianie. Przesiedziałem ten rok na bagnecie, przesiedzę następny. Niech wyciskają, jak skupią 95%. Mogę nic nie zyskać ale nie dam pazernym cwaniakom satysfakcji - przynosząc im w zębach to, na czym im tak mocno zależy. D., to gatunek człowieka, który potrafi umrzeć z głodu, śpiąc na forsie... Potrzeba im 4,2 mln akcji, żeby pozamiatać. Gdyby dołożyli do wezwania chociaż 50 gr, kosztowało by ich to 2,1 mln zł. Ale jak ktoś ma pazerność zapisaną w DNA, to z " goowna nie zlezie ". Poczekam. Oni mają zegarek. Ja mam czas...
Fizol, masz rację, ale co stało na przeszkodzie kupować do ceny wezwania, gdy spadło do 0,64? Gdyby był opór, słupy Domagały nie mogłyby wiele zdziałać i dziś zaproponowałby 2 zł za akcję.
Dnia 2020-07-22 o godz. 14:07 ~Adrian napisał(a): > Fizol, masz rację, ale co stało na przeszkodzie kupować do ceny wezwania, gdy spadło do 0,64? Gdyby był opór, słupy Domagały nie mogłyby wiele zdziałać i dziś zaproponowałby 2 zł za akcję.
Adrian, ale kto i za co miałby w ten sposób ratować kurs ? Środki nas, drobnych, są ograniczone. Nie mamy pojęcia ile był w stanie ' poświęcić ' na uwalenie kursu D.. I nikt nie powiedział, że gdyby wczoraj kurs wynosił np. 1,50 to w wezwaniu musieliby zaproponować więcej. Jędrzejewski / nasz były /, chciał robić wezwanie na Mostostalu Zabrze po cenie znacznie niższej od rynkowej :-). Ja mam nadzieję, że jak D. znowu się sparzy, to usunie tego węża z kieszeni i zaproponuje coś rozsądniejszego. No bo ile razy można się wystawiać na pośmiewisko ?
Masz rację. Też nie oddam poniżej 2,1. Mam czas. Ich zagrywki dały mi dużą motywację, aby nie finansować cwaniactwa. Możemy się tak bujać skoro taka ich wola. Za dużo tu zmarnowali ludziom czasu i pieniędzy. Czas na premię.