Moim skromnym zdaniem ta firma ma fundamenty, ktorych brakuje wielu innym polskim championom. Kiedy minie hossa covidowa, powazni inwestorzy zaczna szukac takich perelek. W ciagu 2-3 lat ja tu widze powroty historyczne maksima.
Zgadzam się z Tobą tu będzie duży zarobek. Tak kolego powyżej chętnie też kupię za 10 zł tylko jakos nikt nie chce sprzedawać w tych cenach. Pewnie ty masz dużo akcji zbij cenę do 10 zł i wywalaj ile wlezie będę chętnie odbierał i mam nadzieję że masz ich dużo. A jak będzie tradycyjnie zobaczymy.
pójdzie jeszcze latem mocno w gorę. Sprzedaż idzie super, moja nowego, niezlego gościa w zarządzie (myślę po to, żeby weszła zagranica w tę spółkę) a do tego mają kasę jako rekompensatę za covid. W sumie - 25 zł wrzesień
Dla rozsądnie myślących to jest oczywiste. Jeżeli nie będzie ogolnorynkowej katastrofy to na tych akcjach stracić się nie da. A jęczą tylko tacy którzy jak dzisiaj kupią i jutro nie są do przodu to robią pod siebie.
Mózg inwestora działa tak, że bardzo przeżywa straty i po szokującym tąpnięciu następuje odbicie nawet ciężkiego głazu, ale później trwa dryfowanie do danego minimum. To jest reguła od której również mogą być wyjątki. Jedni redukują straty a inni wpadają w stan hibernacji czekają aż odrobią straty stając się inwestorem długoterminowym.