• GLCOSMED- ATAK NA HISTORYCZNE SZCZYTY Autor: ~Optymista [188.33.209.*]
    Jak powyżej ,może jeszcze w tym tygodniu
  • Re: GLCOSMED- ATAK NA HISTORYCZNE SZCZYTY Autor: ~simba [37.47.103.*]
    dobra spółka, ale dzisija się nie otworzy .. ale pomyliłeś chyba forum kolego..
  • Re: GLCOSMED- ATAK NA HISTORYCZNE SZCZYTY Autor: ~Moje_zdanie [188.33.97.*]
    GLCOSMED PRZED WYBICIEM,dziś delikatnie został przekroczony historyczny szczyt przy 10 mil. obr. MLsystem jak przebiło historyczny przy 40 zł jest 89 ,Photon historyczny przy 7 ,jest 18, Pcexol jak przebił historyczny szczyt nie dawno na 6 zł jest 8,60 i jeszcze też pociągnie do góry ,nie wspominając o mercatorze i harperze,na których jest już dystrybucja . Sprawdzcie sami na wykresie co się stałoJa nie miałem za co kupić,bo siedziałem tu, więc potem tylko pozostało pogratulować posiadaczom.Wystarczy przejrzeć wykresy harpera i pcexola -spółek z branży i wyciągnąć wnioski ,bo wszystko przed nami.POZDRAWIAM..
  • Re: GLCOSMED- ATAK NA HISTORYCZNE SZCZYTY Autor: ~Eszkebareszke [80.203.56.*]
    Idzcie gdzie indziej z tym naganianiem. Jaka chcielibyscie wycene przy takich zyskach kwartalnych, 1mld ? . Szukac jeleni gdzie indziej. Tb tez bedzie atakowal historyczne szczyty, takze sprzedawac tego Meda i lapcie byka za rogi .
[x]
TBULL 0,54% 3,72 2025-10-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.