biniu ty to masz głowę nabitą obietnicami trzaskowskiego , na pewno on by dla ciebie wszystkie spełnił , a z Wisły i Nogatu zrobił kanał sciekowy żeby się nie przyznać że ta czajka to z kremla pochodzi jak ich reprezentacyjny samochód .
I pojawił nam się tutaj poplecznik andrzejka dudy ktory za rozdawane przez pisowcow pieniazki siedzi teraz na gieldzie i reinwestuje swoje 500+. Państwo drukuje pieniążki na potegę a ciemnogrod probuje zalapac sie na hosse. Widzisz drogi pisiorku mnie nie daje sie kupic drukowanymi srebrnikami i obietnicami o tym ze polska bedzie znowu potega od morza do morza bo nie wierze w bajki chorego na władze małego człowieka o imieniu jarosław.Dla mnie liczy sie to ze obecna rzadzaca nami swolocz zadluza nas na potege aby kupowac glosy takich golo..cpow jak ty ktorzy glosuja na ta bande oszustow i nieudacznikow
Dnia 2020-07-21 o godz. 17:45 ~Biniu napisał(a): > I pojawił nam się tutaj poplecznik andrzejka dudy ktory za rozdawane przez pisowcow pieniazki siedzi teraz na gieldzie i reinwestuje swoje 500+. > Państwo drukuje pieniążki na potegę a ciemnogrod probuje zalapac sie na hosse. > Widzisz drogi pisiorku mnie nie daje sie kupic drukowanymi srebrnikami i obietnicami o tym ze polska bedzie znowu potega od morza do morza bo nie wierze w bajki chorego na władze małego człowieka o imieniu jarosław.Dla mnie liczy sie to ze obecna rzadzaca nami swolocz zadluza nas na potege aby kupowac glosy takich golo..cpow jak ty ktorzy glosuja na ta bande oszustow i nieudacznikow
Dnia 2020-07-21 o godz. 18:29 ~Ted napisał(a): > Joker co trzeba miec w glowie zeby glosowac na tych pisowskich anafabetow ekonomicznych.Czym cie kupili?