inne spółki z NC są na notorycznych stratach i setki miliony sztuk akcji w obrocie, a kurs jest ponad 10 gr., tutaj jeszcze nikt się nie zainteresował poważnie.
czy jeśli ktoś założy spółke z o.o. z kapitałem zakładowym 5 tyś następnie za te pieniądze kupi sobie vw golfa 4 żeby mu było wygodnie jeżdzic, następnie tego golfa roztrzaska o latarnie, a w swojej spółce nic więcej nie zrobi i spółka nie bedzie zarabiać sama pieniedzy. To czy ty jako inwestor kupisz w niej te jej udziały za 25 tyś ?
Przecież to tanio. Co to jest w ogóle 25 tys dla inwestora ? Inwestujesz i masz spółke.. Ten komu zapłacisz już nie bedzie miał tych udziałów tej perły bo ci je sprzeda. Kiedyś dał 5 tyś, pieniądze roztrwonił i sie jeszcze zapożyczył, a Ty INWESTOR zapłacisz za to mu 25 tyś i będziesz póżniej musiał zarabiać żeby spłacić długi spółki i żeby pózniej ktoś to od ciebie odkupił...
Inwestor, ty sie może zajmij może pisaniem wierszy, albo opowiadaniem bajek dzieciom to choć zarobisz pare złotych zamiast przetracić oszczędności...
Uczony gdzie jestes. Wxioles lekarstwo.. Na wzrosty. Kup sobie columbus 0.1cybation letus 4mass tam zarobisz haha.. Sprzedam ci juz nie dlugo po 10gr..i kupisz jak cieple buleczki... Jutro 3gr....i co myslisz..
Teraz lecimy na 3.50zl ...Malwinka kupi wszystko z giełdy nie od .....cwaniarka ja Est 5a nasza pani prezes...hehe.....jakie będzie info....a będzie....
a kto Ci broni kupować? kupuj po 11 nawet albo kup sobie czapkę na rozgrzaną głowe https://czapol.pl/czapki-i-akcesoria/86-3216-czapka-zimowa.html#/30-kolor-black
Sam masz chyba rozum....ja tak myślę że może być grubo ale tego nie wie pewno nikt oprócz tych co kurs trzymają...zobaczymy o 15..jak będzie góra to.o.k..tu może być nowy biznes...wejście na notowania ciągłe ...nowy inwestor...i to jedno info wystarczy...uważam że akcjie są zebrane....i będą udane tak jak na letusie. Ciasteczkach itp...tsb było wyjście z 29gr na 26zl...
Nie ma szans na to i na pewno nie bedzie 5zł w poniedziałek. Bzdety piszesz i cienki jesteś. Tyle w temacie. Przyszli w piątek z roboty i w weekend zasypią zleceniami na sprzedaż że się zbierający obsr..
Kolego 20 lat na giełdzie i prawie wszystko już widziałem.....zarobione na columbusie 2mln zł....kupione po 25 gr sprzedane po 55zl....a było 100zl...życzę ci żebyś tyle wytrzymał...mi się tylko udało że wyjechałem do USA i nie śledziłem wogole notowań....tak sobie postanowiłem ...mój kolega mi tak doradził...jak wróciłem i zobaczyłem kwotę na rachunku to nie wierzyłem....życie....a co do blu to mój kolega ma skupione 10 procent na dwóch rachunkach ja kupiłem skromna ilość jak do niego...pomysł ile jest akcji w wolnym obrocie... Jakieś info.. np.zmiana profilu.. marihuana ....i jak wtedy obstawiasz kurs ...kapitalizacjia najmniejsza na GPW... Możesz mnie nazywać cienkim...życzę ci tego żebyś taki był.. ja akurat do pracy już nie chodzę.. pozdrawiam i wytrzymaj to zarobisz..
No jestem. Jestem. Ale mogę tylko potwierdzić swoje słowa. Cienki jesteś i tyle. Przecież pisałem że nie będzie 5złoty w poniedziałek no i nie ma...
Ktoś rzeczywiście poskupował co mieli leszcze wystawione, ale na razie dalej cienko. Nawet nie zebrał wszystkiego co mu leszcze nawystawiali po 4 złote, więc pewnie już mu sie kapitał skończył i tyle w temacie.
Nie ma 5zł i nie bedzie do konca tygodnia. Koniec tematu. Zaraz leszczyna powystawia wszystko co ma i nikt tego nie udźwignie..
Dziecko weź zabawki i do piaskownicy....nie widzisz że ktoś trzyma kurs na siłę żeby coś zebrać z rynku ...urosło 40 procent i co dziś...myślałeś minus 30....jest gość i robi co chce z tobą...zobaczymy jaki kurs będzie do końca lutego...wróżbita nie jestem ale będzie grubo i trzymaj się mocno..bo spadniesz..