• Bioerg - słaba działalność Autor: ~Www [178.235.182.*]
    Która nie przynosi żadnych zysków i nie marzyć o 1,00 ponieważ to jest nierealne. Mój wujek który ma dwa warsztaty samochodowe ma większe przychody niż ta spółka. Po przeczytaniu raportów to 0,01 - 0,02 to i tak dużo. Strata czasu i pieniędzy ale dla osób którzy chcą tracić pieniądze to jest godna polecenia
  • Re: Bioerg - słaba działalność Autor: ~Biolog [80.111.34.*]
    Nie naganiaj na spadki leszczu. Jak wujek jest taki kozak to dlaczego nie kupujemy jego akcji.

Ubaw z tych leszczy - golasow. W obieku jest tylko 2 mln akcji.

Moze twoj wujek REKIN je kupi

Pekam ze smiechu
  • Re: Bioerg - słaba działalność Autor: ~Www [178.235.182.*]
    Po 1. Nie naganiam aby kurs akcji spadł. Po 2. Mojego wujka firma jest nienotowana na gpw. Po 3. Że jest w obiegu 2 mln akcji to nie zanczy że firma jest potencjałem mówiącym za jej wzrostem. Zero potencjału rozwoju, brak możliwości zwiększenia zysków, działa na zasadzie - startuje w przetargach i wynajmuje firmę podwykonawców. I to ma przekonać indywidualnych inwestorów kupujących ich akcje że na nich w przyszłości zarobią? Raczej Ty kolego szanowny nie naganiaj na wzrosty. WŁAŚNIE widać na wykresie że jesteśmy na pozimie na którym wywalano akcje. Powodzenia.
    Radze niech wujek sprzeda te swoja bude i zainwestuje w bioerg.
    Lepiej na tym wyjdzie.

Tez zycze powodzenia, ale nie na gieldzie. Zaloz lokate w banku

No po prostu ubaw
    Jak tam wujek przedzie ?

Niech wujek sprzeda warsztat kupi Bioerg po 1 zl i jeszcze na tym zarobi 1000%
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.228.143.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BIOERG 0,00% 0,14 2023-03-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.