gratuluje zarobku, od tamtej pory podrożało chyba ze 40% także w Twojej sytuacji troche przez palce uciekło, a jak to nie będzie koniec to okaże się że zarobiłeś grosze A co do ceny za rok to równie dobrze może być kilkanaście zł? Kwestia co zrobią w nowych technologiach i OZE
AVE... Empirio! Pozdrawiam starą gwardię - planowany start pomiotła środa- 12 października 2022 roku (za ponad rok). Z 1,06 PLN na ~8 PLN (resztę ciąga ulica). I jak zawsze napiszę - możemy stroić zakłady :) --- Serdeczności wszystkim - Jacek (Kenobi=Jacek_z_Grochowa)
Nowyś, nie wiesz, że tu ubierałem.. Kazałem się ewakuować po 10.x - poszło chyba na 20 nawet, a potem powieszeni zostali - stara śpiewka. Za rok repeta, datę masz, dokładnie tego dnia rozpocznę wędrówkę - ot experyment na empirii. Więcej znajdziesz na wątku cargo np. Podsumowanie sesji i szczypta humoru po godzinach ;) - Forum - Bankier.pl --- J.
Założysz się koleś, że wasze wzrotsty to mój taniec (jednego ogiera) Ja ubierałem i ja jestem wyzwalaczem. Nigdy się nie mylę, jest zawsze tak jak piszę. Lata temu byłem tzw. królem śmieci (newconnectowych trucheł). Teraz rządzę na większych spółkach, ale tu też Was dobrze pilnuję --- Pozdr - JAcek
Oczywiście ponieważ odbiorę 500k (jeszcze trochę brakuje) za ułamek zysków. Potem zacznę to "przesypywać w górę" i nim im się echo w BM-ie odbije ja już zamelduję D-DAY. Pozdr i słowa dotrzymam. Jacek