Na kupno ustawiane 5 k po 1.04 na sprzedaży 5600 po 1.05 jak myślicie dlaczego nie kupuje po prawej ? Bo zbiera dużo więcej nic pakiet 5 k a wy ciagle oddajecie
Dnia 2020-07-22 o godz. 12:18 racjonalista0220 napisał(a): > Na kupno ustawiane 5 k po 1.04 na sprzedaży 5600 po 1.05 jak myślicie dlaczego nie kupuje po prawej ? Bo zbiera dużo więcej nic pakiet 5 k a wy ciagle oddajecie
Nie będę przewidywał. Ale spójrzcie pompewej co się poustawialo... malutko akcji na sprzedaż wiec żeby nie windować ustawiają się i czekają na wasze akcje
no to wobec dzisiejszych wzrostow medcamp zrobiles swietny interes :), mam tu pare kilo akcji byly juz po 1,44 az tu taki spadek dasz info czemu ? pozdro
Liczę ze tu lada moment odpali. Na Medcamp siedziałem jakoś od marca, tez było długo kiszone i osuwane w dol. Swoje tam wyjąłem, nie wiem ile urośnie pod debiut ale obstawiałem ze tak do 20 a tu niebawem 100 % tez zapewne urośnie a dodatkowo wejdę w emisje. Myśle ze chwile jeszcze się powkurzam bo Medcamp dzisiaj ładnie ale kwestia tygodnia i cwa i jwa tez odpali
Ja też mam plan średnioterminowego siedzenia tutaj... Okazuje się ze gdybym robil kolka wyszedlelbym lepiej, ale teraz to juz raczej powinien być długotrwały wzrost niz takie sytuacje jak ostatnio...
dokladnie racjonalista tez jestem na medcamp od marca, lecz przegapilem ich pierwszy rajd, przetrzymalem zjazd i kiszonke, dobieralem. tak do 2/3 sprzedalem od 9 w gore /balem sie ze znowu zjedzie/ i z reszka siedze tam. czyli mowisz ze trzymac i trwac bo bedzie ciekawie sie dzialo zatem czekamy, pozdrawiam.