W sumie opchnął 460 000 akcji bo odbyło się to w dwóch dniach raz 199 000 a później 260 000. więc korekta bedzie większa niż 37, gdzie jest opór. Zakładam, że do końca lipca będzie tutaj korekta. Pozdrawiam
Kwotowo to ok 200k pln oczywiście nie wpłynęło to znacząco wtedy na kurs, lecz ma wpływ na obecny kurs. Chodzi o zasadę, bo jest to osoba mająca wiedzę o firmie. Dodatkowo, nie mamy pewności czy za dwa dni nie pojawi się kolejne info o zbyciu akcji. Moim zdaniem korekta potrwa jeszcze kilka dni. Zresztą po takim wzroście to nie powinno być dużym zaskoczniem. Pozdrawiam
Dnia 2020-07-21 o godz. 09:46 ~Leon napisał(a): > W sumie opchnął 460 000 akcji bo odbyło się to w dwóch dniach raz 199 000 a później 260 000. > więc korekta bedzie większa niż 37, gdzie jest opór. Zakładam, że do końca lipca będzie tutaj korekta. > Pozdrawiam
Możesz wkleić to info o sprzedaży 260k akcji bo nie widzę takiego?
sprzedal za 41gr a na nastepnej sesji bylo za 55gr :D Spokojnie dokupia niedlugo znowu, A na Biomedzie upchali kilkaset tys jak nie banke ponad akcji po 12 zl a nie 40gr :D i ladnie rosnie
mialem zlecenie na 4k za 0.388 - stalo 1sze w kolejce 2-3x po kilka minut po tym jak sami 0.39 sprzedawali - a mi jakos nikt juz sprzedac nie chcial :D dokupowanie trwa
I jak tu poprzednik zauważył na wykresie godzinowym. Ktoś ciśnie by taniej kupic.
Rano zrzut, piękna czerwona świeca, mielenie i zebranie na tyle aby następnego dnia to samo zrobić czyli z rana wywalic, kurs spada, zebrać i znowu powtórzyć to na kolejnej sesji.
Jak po schodkach, na godzinowym to widać.
Gdyby wywalali dla kasy to by to robili na stałym poziomie a nie sesje zaczynali od zrzutu i potem mielenia.
To jest zbieranie na spadkach w celu zejścia do zadowolajacego poziomu zbierania.
A że latwo to zrobić tu to robią
pozostaje tylko pytanie ,czy już kończyć zakupy czy jeszcze spokojnie poczekać ,równie dobrze mogą docisnąć na 0,35 zł jak odjazd z tego poziomu /po przemieleniu/ ?pozostaje spokojnie czekać i obserwować ,tutaj wzrosty i to spore przed nami
To pytanie zadaje sobie każdy z potencjalnych inwestorów ;o) .. niestety każdy inwestuje i ponosi swoje ryzyko...ja osobiście jeszcze czekam, bo jak pisałem według mnie do końca lipca będzie kurs dołował.