Nie może a napewno.Przed nami Walne i raport A drugi kwartał.Będzie pewnie coś opisowego a nie wykluczone że publikacja strategi.Jeśli będą wymienione nazwy gier lub twórców to sami wiecie co się stanie.Tomi oddał bo miał kolosalne długi i komornika na karku.Taka pamiątka z Krezusa.Ale ja jestem i mam nadzieję że więcej takich wytrwałych pozostało.Tym co kupili wyżej i wiszą na haku zalecam odrobinę cierpliwości.Ja na Coalenergy wisiałem na haku od 2016 roku i w końcu doczekałem się wzrostu.Z psychologi wynika że jak się spada z haka to się sprzedaje z radością.Ja jednak uważam że skoro się już spadło to należy się jeszcze sowite wynagrodzenie.Dlatego nadal trzymam Coalenergy i polecam wszystkim którzy są tutaj zawieszeni przemyślenie czy warto oddać po spadku z haka.Sami widzicie że spadki generują niewielkie ilości akcji.Nikt nie oddaje
Edengard był bardzo dobrą koncepcją.Tyle tylko że niezwykle kosztowną i poprzez Zarząd nie udźwignął tego ciężaru.Dawid Midro jest jednak praktykiem biznesowym i mam nadzieję że wie w co się zapakował.U jak to rozkręcić.Dawid ma aktualnie udziały według Krs chyba w 16 firmach a miał jeszcze więcej.Więc nie jest to leszcz z ulicy