Fotto to nie Fotto i pisanie bzdur i naganianie wacków itp. na spadki jet OK ! i jest opłacane przez płocki chlewik. Czas pokaże kto ma raccje . Teraz jest popyt ale za darmo.
bo grałem kiedyś na niej, jakieś 3-4 lata temu i lubię tutaj zaglądać. Pośmiać jak beznadziejnych ma Prezesów spółka. :))) Jakby była na ciągłych to bym pobawił się ponownie na niej :))
Dnia 2020-07-21 o godz. 16:25 ~Jerzy napisał(a): > I ja czekam na ciągłe
cienko to widzę , na ciągłych w cztery sesje zjadą do 10 groszy ! - kasa pusta !.......... i to jest cały ból !!!! wiec kiszą się na 2 fiksach ,bo i taniej i bezpieczniej - zawsze można utrzymać/uwalić kurs za 100 złotych - moderacja kursem , dziady i tyle ,,,a szukają winnych ??? !
no nie wiem czy są na tyle mądrzy aby uczyć się od najlepszych. Źle inwestują. Jakby mieli głowę to na poczatku roku weszli by w spółki Bio i maski i teraz nie wiedzieli by co robić z fortuną :D Prezes lubi nędze
Dnia 2020-07-21 o godz. 23:11 ~Fotto napisał(a): Dnia 2020-07-21 o godz. 16:25 ~Jerzy napisał(a): I ja czekam na ciągłe
''' cienko to widzę , na ciągłych w cztery sesje zjadą do 10 groszy ! - kasa pusta !.......... i to jest cały ból !!!! wiec kiszą się na 2 fiksach ,bo i taniej i bezpieczniej - zawsze można utrzymać/uwalić kurs za 100 złotych - moderacja kursem , dziady i tyle ,,,a szukają winnych ??? ! '''
Dnia 2020-07-23 o godz. 11:08 ~Fotto napisał(a): > Dnia 2020-07-21 o godz. 23:11 ~Fotto napisał(a): > Dnia 2020-07-21 o godz. 16:25 ~Jerzy napisał(a): > I ja czekam na ciągłe > > ''' cienko to widzę , > na ciągłych w cztery sesje zjadą do 10 groszy ! - kasa pusta !.......... i to jest cały ból !!!! > wiec kiszą się na 2 fiksach ,bo i taniej i bezpieczniej - zawsze można utrzymać/uwalić kurs za 100 złotych - moderacja kursem , > dziady i tyle ,,,a szukają winnych ??? ! ''' > > ......oczekiwanie na litość ? ( stan by ??? ),,, >
Dnia 2020-07-24 o godz. 15:18 ~Jak napisał(a): > hahahaha c.d. glupot.
a ,jakie dzisiaj gupotki na parkiecie ?... skup dalej trwa ??? a , na co zbieracie ? już na ciągłych ? - nie ?? głupia sprawa - nieprawdaż ? a z innych się naigrawacie , i po co jak kasy brak !, no po co ?