Czekaj co ci obligat nie odpowiada?
Ta spółka cały czas produkuje, ma wiele zakładów, jedynym ich ciężarem jesteśmy my obligatariusze. Gdyby nie my to by chodziła po 4-5złotych zatem ponad 1000%
Posiadacz jak zwykle mnie zadziwiasz. Poważnie zastanawiam się po której stronie barykady ty stoisz. Zatem wyprowadzę cię z błędu - to nie ja jestem ciężarem dla FKD lecz FKD dla mnie. Szczerze to mam w du..e czy produkuje czy nie, jeżeli nie spłaca swoich zobowiązań. A jeżeli tak świetnie sobie radzą to niech zaczną ku..a spłacać swoje długi.
Obligat dalem ci szanse abys mnie wysluchał i naplułeś na mnie i dalej to czynisz. Ja swoje odsetki za obligacje dostałem i mowie wpros nie o nas obligatariuszach ale o spółce i co jest dla niej ciężarem.
Zmoże spółka ma jednak na nke jakiś pomysł?
Jak ktoś mówi, że chodzi mu jedynie o dobro spółki to ja czytam, że chodzi jedynie o własny interes. Widocznie dogadałeś się z FKD - może obiecali cię spłacić w pierwszej kolejności i dlatego naganiasz innych na akcje tej wydmuszki i prognozujesz tu 1, 2 a w przyszłości 10 zł. Patrząc na twoje wpisy z poprzedniego roku i teraz to są dwie różne osoby. Narracja zmieniła się o 180 stopni. Nie wierzę, że robisz to bezinteresownie lub (jak to mówisz) dla dobra spółki. Nie czaruj.