Walne dało dużo pozytywnych informacji, lecz tylko chwilowo wybilo kurs by wrócił szybko do punktu wyjścia. Konkretów jednak brakuje i dalej bujamy się w miejscu, majac nadzieję ze nasze założenia co do przyszłości tej spolki sa trafne. Co Waszym zdaniem dalej nas czeka i w jak bardzo odleglej przyszłości?
W połowie sierpnia mamy raport. Do tego czasu pojawią się informacje potwierdzające przejęcie podmiotu. Myślę że pod te informacje będzie granie, bo bądź co bądź, spółka wzbogaci się o kilkadziesiąt milionów w najlepszym kapitale- prężnie działającym przedsiębiorstwie.
Wrozenie z fusów. Takie gadanie. Miał być wystrzał w czerwcu i co? Potem przełom czerwca/lipca nic.. Ja byłem w to zapakowany na full. Cały czas na minusie. Potem wywaliłem połowe papiera na ostatniej górce i zapakowałem się w XTB i Foreveren. Teraz czekam na kolejny szybki strzał i wywalam reszte. Tyle info od spółki, a tu brak paliwa do wzrostu. Jak celowo zaniżają kurs to trudno- będę stratny jak potem urośnie. Nawet jak wystrzeli to potem szybko spadnie i będzie można się ustawić niżej. Takie moje obserwacje.
Pieniądze lubią ciszę - to sedno. Tak miałem na OTLog gdzie nic totalnie się nie działo, nikt nic nie mówił, totalny zastój, spółka czasem była porównywana do trupa w szafie, potem nagłe mało widoczne dla laika ruchy z przerzucaniem, duży wolumen i nagle z 3 walnęło na 5 i to nie koniec. Tu też niewiele się dzieje, prócz tego że czasem się coś tam nieistotnego pochwali na forum i trochę pobaja, Ale ponadto nic od czasów ark royal prócz tego że dwie mini spółdzielnie zrobiły rajdy przed scaleniem, ten maleńki po to nawet nie była spółdzielnia tylko automat zrealizował kilka 20%. Papier bardzo dobrze reaguje i spekuła to zauważyła już przed scaleniem więc jeszcze będą rajdy, na razie bardzo grube spółdzielnie i "państwowe" buszują absurdalnie po kilkunastu spółkach więc reszta spółek w uśpieniu i rodzą się frustracje u leszczowatych marzycieli jednodniowych fortun. Na szczęście giełda to nie sama spekuła i spółka dodatkowo dobrze rokuje, nie jest trupem, nic nie musi odbijać po marcu, to po prostu zupełnie czysta karta do zapisania co jest rodzynkiem na gpw.