Bo gra będzie pod te twoje szycie.. nie jakieś tam ślęczenie przy księgowaniu faktur innym firmom, weź rzuć tą robote już dzisiaj, a dokumenty wszystkie wywal przez okno Odsuń komputer ze dwa metry dalej, ustaw maszyne do szycia i na początek materiał możesz obciąć ze swojej sukienki choćby. Gumki to wiadomo skąd możesz wziąść.. I dawaj szybko jakąś sweet focie selfie jak przy tej maszynie schodzi ta pierwsza maseczka, a dookoła na podłodze walają się tony segregatorów..
Opublikuj to dzisiaj na fejsie i bankierze, a jutro Górne widły na akcjach blutaksia bedą takie że Teoretyczny Kurs Otwarcia wyjdzie gdzieś pomiędzy wartością Tesli a KGHM-u :))))))))))
Spokojnie. Senator z pisu zarobil krocie na biomed lublin to nasz pisowiec tez sobie da rady. Kwestia czasu... Moj kolega zbiera. Zobaczymy widac ze cos sie dzieje. Ja dzis dzialam na noweczesna firma. Tam bedzie grubo w tym tygodniu.
Pieknie u dxis. Jutro przyjda tu ci kupowali kosmiczne spolki.. Ktore urosly bo prezes powiedzial ze bedzie robil maseczki.. Haha. A nas, a prezes mysle mysli o swojej spolce. Jutro stawiam 3gr..
ale macie spółke.
kto tu wejdzie ? chyba dawca kapitału po 2 grosze żeby za kilka miesięcy sprzedać ;po groszu ha ha ha
zero obrotów i naciągana próba co kilka miesięcy wywalania papieru po 2 grosze heh
przecież ten blutaks to tylko biuro rachunkowe. nic więcej...
Ty wejdziesz h... Po 20gr i spier... O. K.. Sprzedaj i spi.. Ale ze nie mas. Co to piszes,.. 1mln..i kurs blu jest 4gr..nie wiezysz to zobacz i spietd..
Mam pytanie do pani prezes naszej malwiny. Czemu jest sama taka ladna.. Lubi sie zabawic.. Bawilel z nia i to dobrze.. Fajna jest tylko moze jej tatus jeszcze broni sie zeby nie skonczyc tak jak senator kogut... A jest blisko.. Panie stanislawski... Sa ludzie ktorzy dadza sie wyj.. A sa co nie... Pozdro.. 20mln wziete a spolka co miala podbic polske gdzie jest... Banas sie wezmie za pana ziobro itp.. Kurs spolki 3gr to jest zenada.. Pozdro... I tak podziwiam malwinke bo jest zysk.. Moze ten drugi gosc co 15procent zrobi cos.... Moj kolega kupuje na potege. Podziwiam go.. On mowi przyjdzie czas.. Ja stracilem ten czad juz. Tylko jak on zarobil na columusie 3mln to moze was kupic.. 4mass zysk dmieszny strata 8.mln..i ico... Ja ide z moda.. A i tak wiem ze moj kolega zarobi krocie na blu.. Ale ja sprzedalem po 2gr i chcialem odkupic po 3gr.nie udalo sie
Myslalem ze zrobia koleczko.
. Zobaczymy. Kolega mowi zobacz blu w poniedzialek.. Zobaczymy moze sie wkurwil i te pakieci.. Pozdro
Ten twoj kolega to jakiś cienias jest. Piszesz stale że on skupuje cały ten blu i jaki to on nie jest bogaty. Jakoś nie widać żeby skupował, bo jakby ktoś chciał to zebrać to wystarczy mu 100 tys zainwestować i kurs leci na ponad 5 gr a tak kisi sie cały czas po 3 grosze ledwie... Jest poniedziałek o którym pisałeś i co ? Otwarcie bedzie 0,0340 i co to za skup twojego kolegi ? Może on ma skup ale złomu na rogu pocztowej i dworcowej i tyle w temacie
i jak tam ten skup złomu twojego kolegi ? Jak to pięknie naganialiście jak blu był powyżej 3 groszy, a tu prosze już po 0,0265 nie ma komu zebrać akcyjek za 10 tysięcy złotych.. bo nic nie warte i tyle I teraz bedzie znowu w dół. Dziś chyba znów twój kolega dokupił 2 tysiące akcji Co za brednie i nagagnianie żeby sami wypchneli nakupione po groszu śmieci
To sprzedaj i spir.... Kup dobie letus 4mass..bio lublin i to wszystko co rosnie... Agatech tez masz to sprzeda... Idh wywali juz 50mln akcji a tu spAdlo troche to lament bo myslales ze bedziesz zarabial codzienie leszczu....
już nie sprzedam bo zostałem na haku jak pewnie inni co się ciebie posłuchali już 0,0250 i dalej nie ma komu zbierać tego chłamu bydlak ponaganiał i wielu sie dało namówić na akcje po 3,4 grosze i teraz wiszą wszyscy bo nie ma chętnych kto odkupić chłam.
Oooo Rew wróciłeś.. Wita cię stara gwardia na blutaksie. Sie wie to i owo na te tematy. Co tam słychać obecnie u ciebie, na jakich papierach siedzisz i jak zyski ?
Witam...hehe sprzedawać blu po 2zl. Hehe....moje papiery są o.k. Letus 2 15gr..ciastka 2.20gr...tauron 1.90zl..azoty mój sąsiad 22zl...i blu po 1gr.,.5mln. Sprzedane po 3gr 1mln .reszta czeka.moj kolega ma tego...30tys..mi się śmieje z Malwiny i jej tatusia...cwaniaki są...mówi...i zarobią grubo ..zobaczymy.poczytaj prezia co miało być jak akcjie były 4zl a co jest.oni mają dwa mieszkania w Kazimierzu i kasę ...gruba...Czarnecki też kradł tak jak oni....przyjdzie czas i na nich.m.malwinka...zysk 1000zl mogę ci dać w dzień a nie w 3..pozdro baw się dobrze.ludzie nigdy nie zapominają.samsiad...