W sierpniu udział w targach Gamescom i pierwsza prezentacja gry w spektrum Warhammera.Poza tym wkrótce WZA i wyniki za II kwartał.Kończy się więc męcząca konsola i marazm.Będzie się działo!Kto miał zamiar dokupić musi się pośpieszyć bo za miesiąc poniżej 120 nie zejdzie.A pod choinkę będzie duuuuży prezent dla wytrwałych.Rajd Świętego Mikołaja a potem efekt stycznia i liczymy krociowe zyski.
Grający na krótko chyba wymiękli.Zostali tylko inwestorzy na długich pozycjach.Jest kilka spółek na NC na których można poszaleć.Ja jednak twardo trzymam i jak parę groszy mi wpadnie to dobieram.
Komar kiedys na VIVID udzielal sie Piotr Adler . ktory 2 lata temu przewidzial odpal na CRJ i spadek VIVID do poziomow z poczatku roku . Sprawa jest prosta Carbon nie ma konkurencji . konkretne plany i potencjal tworczy . A najwazniejsze to umowa zycia , ktora przy realizacji zgodnie z planami , bedzie miala niesamowity wplyw na wycene Carbonka . A tak nawiasem ty tez bywales na Varsav ?
Heja! O wzrosty się nie boję kolejne tu nie potrzeba argumentów wypisywać. Mam jednak prośbę do Was. Lepiej śledzicie i orientujecie się w temacie. Możecie napisać listę (+-) dat premier gier na które czekamy? TWDT to moje klimaty : )
Carbon do końca roku wydaje dodatki do DT. Równolegle działają z WH. Jest również rozpoczęta współpraca z Movie Games, ale tutaj chyba nie ma podanych terminów gier. Jeżeli chodzi o kurs, to obstawiam, że do ZWZA będzie pilnowany. Potem jest szansa na 3 cyferki.