Jutro 4 z przodu,a w środe 3. pozbądzmy sie złudzeń, wszystkie spółki Januarego w plecy. Rozpoczęła sie dystrybucja, ktora potrwa kilka miesięcy. Widzicie, że wszystkie spółki wyciągnął ponad miarę , więc teraz może wywalać . A w czwartek ostrzegałem!
Zgadza sie, zbierają tacy jak my(ja juz nie) w nadziei na lepsze jutro. po 20 po50, po550, ale to jest drobnica ,która na coś liczy. Przecież nikt nie uwierzy, że JC kupuje po kilkadziesiąt akcji . Jest przewaga sypiącego od kilku dni ,więc kurs spada. Porzućcie wszelką nadzieje wy, którzy tu weszliście.
Jestem pewny że niedługo ruszą konkretnie z oze.Posypią się infa i znowu będą wzrosty.Nie po to sprzedawali akcje Hornigold żeby kasę na koncie trzymać. Szykują już napewno grunty pod farmy.
Nie info o nowych projektach, tylko info o jakimkolwiek projekcie hahaha Columbus zacznie sie pocić w detalu bo tam Zygi już kraży jak rekin co wyczuł krew hahaha
KONRAD to klamca . Pisze, ze wszystkie spolki JC doluja . Prosze zobaczyc wykres COLUMBUSA jak doluje. Ostatnia cena ponad 71 zl,kilka mioesiecy temu 15 zl,ladny dolek. SLASKIEKA to obecnie jedna z najbardziej atrakcyjnych cenowo spolek na calej gieldzie. Niedawno dokupil tutaj akcje JC i jeszcze inny potentat z branzy. Od kilku sesji KTOS ma ostry dyzur zanizajac cene. Trzy dni temu byla max cena 6,28 zl i szybka interwencja,zeby ja znizyc. Przez cale sesje ktos gra na spadek. Wydaje sie,ze to juz dlugo nie potrwa.
Dystrybucja, masturbacja wywalanie na zlecenie i bez zlecenia z resztą też. Dla kumatych to jest widoczne gołym okiem wystarczy spojrzeć na listę transakcji