• Spekulacja intuicyjna Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Niestety nigdzie niedostępna, bardzo żałuję :(
  • Re: Spekulacja intuicyjna Autor: ~Szwagier [80.111.34.*]
    Mama wersje pdf po angielsku. Jak na razie moja intuicja mnie nie zawodzi. Ja zarabiam na innych spolkach, a wy pilnujecie mi kursu.
    To nazywa sie poswiecenie. Doceniam i podziwiam. Ale wroce do was jak przyjda wzrosty. :-)
    link

Cos tam mozna znalesc :-) 
  • Re: Spekulacja intuicyjna Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Bardzo dziękuję :) Pilnujemy chętnie, bo nie chcemy później gonić kursu :) .
  • Voicetel - Livechat2 Autor: ~Szwagier [80.111.34.*]
    Jak chcesz zarobic na AI to zainteresuj sie Voicetel. To moze byc 2 Livechat i bedzie. Intuicja mnie nie zawiedzie i tym razem. Ci naprawde cos robia w odroznieniu od Inteliwise, gdzie nieudolny zarzad od 10 lat probuje cos wcisnac ludziom z mizernym skutkiem. Nawet fund nie wytrzymal tej indolencji i opuscil ich.
  • Re: Spekulacja intuicyjna Autor: ~defenetre [87.239.175.*]
    Ja ostrzegam przed Voicetel. W mojej ocenie firma osiąga przychody 0,8 mln i nigdy nie przekroczy przychodów 1 mln. Oferują prymitywny produkt rozpoznawania głosu i udzielenia informacji przez bota. Tyle potrafi każda firma nawet 1-osobowa. Poprzednio publikowali kreatywnie jakieś gigantyczne przychody i skończyło gigantyczną aferą. Jedynym plusem jest wydarcie inwestorom 9 mln z emisji akcji i w przyszłości jeszcze wydrą, bo głupich nie sieją. Bardzo zepsuli rynek między innymi dla takich firm jak Aiton. Aiton przy nich to gigant, ale ja już nie mam Aiton. Jedynie mile wspominam i czasami oglądam wykres.
  • Re: Spekulacja intuicyjna Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Ja mam InteliWise i liczę że się w końcu ruszy a co do konkurencji... To z całą mocą się zgadzam.
    Myślę również że Aiton coś poleci a potem znów Up na wyniki. Choć nie wiadomo jaka determinacja bedzie. W każdym razie nawet w październiku czy listopadzie warto odkupić. Też trochę miałam :)))
    A Ola ma zaproszenie też na inną spółkę. Nie wiem, od Szwagra też może :) na ... Prawie początek alfabetu. Ale sza niech najpierw kupi.
    Ale stek bzdur. To co oferuje Inteliwise. Chyba Nic.
    Proszę mi tu na konkurencję nie pluć bo ja się tez umiem wypowiedziec o....

InteliWise też mam i będę bronić, mają coraz więcej klientów i wyniki mają być bardzo dobre!!
    A teraz szukam tego zaproszenia..., bo podobno jutro dla mnie promocja??? To by było miłe :)
  • Re: Spekulacja intuicyjna Autor: ~Respect [158.176.123.*]
    Jeszcze dziś była jedna sztuka na popularnym portalu na A. Była. :D
    Jak to była... ? Już nie ma ?:( Szkoda, ale dobrze, że wiem gdzie, będę polować ...
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.