Macie jakieś pomysły, bo jak patrzę na Grodno i wskażniki to myślę o co tutaj chodzi.? Fundusze już chyba z akcji wyprane, regularna dywidenda, zyski rekordowe i takowe pewnie będą w kolejnych kwartałach i mamy no właśnie stagnację.... Kiedy zobaczymy tutaj jedngo dnia plus 20 czy 30%? czy w ogóle kiedyś? Spółka zdrowa, trzymam pakiet od dawna, ale jak zerkam na inne z sektora to się zastanawiam - DLACZEGO TAK? Co myślicie, jak dalej....
W dół raczej nie pójdzie. Każdy kto ma akcje TIM nie odda ich po obecnym kursie. Czekam cierpliwie aż pojawi się zainteresowanie spółka i wartość pójdzie w górę. Czego wszystkim akcjonariuszom życzę.
Dla kazdego trochę inne jest „trochę” ... moje trochę to 15k ze średnia poniżej 10zl wiec tez czekam TiM działa sprawnie wiec wzrosty są tylko kwestia czasu
No dobrze dobrałem dzisiaj i mam nadzieję, że mamy w końcu do czynienia z realnym wybiciem.... Teraz by wypadało rozprawić się z 13,50 i wtedy droga otwarta...na co liczę;) Jako jednak, że widać mocny popyt - podaż niestety realizuje małe zyski - myślę, że to może być szybka akcja;)
Ja trzymam TIM długo terminowo, 2-3 lata, może zamiele trochę akcjami w między czasie ale myśle ze to jest solidny fundament i jeśli spółka to mądrze rozegra i rozbuduje to w przeciągu tych trzech lat wartość akcji może być trzycyfrowa.
Dnia 2020-07-20 o godz. 11:44 ~HelikopterZforsa napisał(a): > Ja trzymam TIM długo terminowo, 2-3 lata, może zamiele trochę akcjami w między czasie ale myśle ze to jest solidny fundament i jeśli spółka to mądrze rozegra i rozbuduje to w przeciągu tych trzech lat wartość akcji może być trzycyfrowa.
Też mam taki zamiar, bo przy obecnych wynikach dywidenda sama da dobrze zarobić, dobierać tylko :)
To że wyniki za lipiec będą lepsze to oczywiste :-). Dziwna i zaskakująca jest jedynie cena za akcję TIM, ale może tym razem nadejszła ta wiekopomna chwila ;-) i ktoś dostrzegł tą spółkę i jej niedoszacowanie przez rynek.
Szykujcie kasę i na zakupy plus akcje do skarpety a nie kilkadziesiąt groszy czy złotówkę wyżej wysypywanie - wtedy tak pewnie że TIM ruszy, tym bardziej że teraz rynek sprzyja aby wycena spółek zwiększała się baaardzo szybko
dzisiaj najbardziej to podoba mi się obrot. W końcu opuszczamy warzywniak, a to zachęci na pewno bardziej niektorych graczy ktorzy lubią płynne papiery.... jak sie rano ugnie to chyba cos skubne tak dla zasady
Cały TIM Po wczorajszej fajnej sesji na małym volumenie cofka... Wtedy kiedy trzeba zaatakować by wejść na lokalne szczyty...cisza... Ja jestem wobec tej spółki cierpliwy i wiem, że przyjdzie pora ale tutaj brak "tajmingu" Kurs dzisiaj już powinien być na poziomie min 15 zł, w perspektywie końca roku 20zł... Czekam i wiem, że się doczekam ale szkoda, że tak...
Wiem co czujesz ale mysle ze na 20 się nie skończy dlatego jestem cierpliwy. Niestety duży FF nam nie pomaga ale obroty jak wczoraj zwiastują lepsze czasy...
Jak dla mnie zdrowe zachowanie kursu dzisiaj, po wybiciu oporu cena cieniem zeszła do strefy i bada ją od góry :) teraz tylko czekać, na kolejne wybicie które powinno nastąpić niebawem plus zbliżające się wyniki mogą dodać trochę paliwa.