• Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~mały [37.7.174.*]
    Macie jakieś pomysły, bo jak patrzę na Grodno i wskażniki to myślę o co tutaj chodzi.?
    Fundusze już chyba z akcji wyprane, regularna dywidenda, zyski rekordowe i takowe pewnie będą w kolejnych kwartałach i mamy
    no właśnie stagnację....
    Kiedy zobaczymy tutaj jedngo dnia plus 20 czy 30%? czy w ogóle kiedyś?
    Spółka zdrowa, trzymam pakiet od dawna, ale jak zerkam na inne z sektora to się zastanawiam - DLACZEGO TAK?
    Co myślicie, jak dalej....
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~Koza [188.146.176.*]
    Sporo tego mam jak na indywidualnego gracza i co.... żal .!!!!!!!
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~Palik [185.92.157.*]
    W dół raczej nie pójdzie. Każdy kto ma akcje TIM nie odda ich po obecnym kursie. Czekam cierpliwie aż pojawi się zainteresowanie spółka i wartość pójdzie w górę. Czego wszystkim akcjonariuszom życzę.
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~HelikopterZforsa [194.28.188.*]
    Dla kazdego trochę inne jest „trochę” ... moje trochę to 15k ze średnia poniżej 10zl wiec tez czekam TiM działa sprawnie wiec wzrosty są tylko kwestia czasu
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~mały [37.249.34.*]
    No dobrze dobrałem dzisiaj i mam nadzieję, że mamy w końcu do czynienia z realnym wybiciem....
    Teraz by wypadało rozprawić się z 13,50 i wtedy droga otwarta...na co liczę;)
    Jako jednak, że widać mocny popyt - podaż niestety realizuje małe zyski - myślę, że to może być szybka akcja;)
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~HelikopterZforsa [37.47.221.*]
    Ja trzymam TIM długo terminowo, 2-3 lata, może zamiele trochę akcjami w między czasie ale myśle ze to jest solidny fundament i jeśli spółka to mądrze rozegra i rozbuduje to w przeciągu tych trzech lat wartość akcji może być trzycyfrowa.
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~Aro88 [87.116.242.*]
    Dnia 2020-07-20 o godz. 11:44 ~HelikopterZforsa napisał(a):
    > Ja trzymam TIM długo terminowo, 2-3 lata, może zamiele trochę akcjami w między czasie ale myśle ze to jest solidny fundament i jeśli spółka to mądrze rozegra i rozbuduje to w przeciągu tych trzech lat wartość akcji może być trzycyfrowa.

Też mam taki zamiar, bo przy obecnych wynikach dywidenda sama da dobrze zarobić, dobierać tylko :)
  • Coś drgnęło w rajstopach dzisiaj :-) Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    Może to ten artykuł o debiucie Allegro spowodował zwiększenie zainteresowania naszą perłą :-) Może to ten impuls na który wszyscy czekamy....
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~bee [83.137.6.*]
    Dziś było wow! A tu przed nami szacunki wyników za lipiec, ale się będzie działo
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    To że wyniki za lipiec będą lepsze to oczywiste :-). Dziwna i zaskakująca jest jedynie cena za akcję TIM, ale może tym razem nadejszła ta wiekopomna chwila ;-) i ktoś dostrzegł tą spółkę i jej niedoszacowanie przez rynek.
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~Tommy [37.8.203.*]
    Szykujcie kasę i na zakupy plus akcje do skarpety a nie kilkadziesiąt groszy
    czy złotówkę wyżej wysypywanie - wtedy tak pewnie że TIM ruszy,
    tym bardziej że teraz rynek sprzyja aby wycena spółek zwiększała się baaardzo szybko
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~HelikopterZforsa [194.28.188.*]
    dzisiaj najbardziej to podoba mi się obrot. W końcu opuszczamy warzywniak, a to zachęci na pewno bardziej niektorych graczy ktorzy lubią płynne papiery.... jak sie rano ugnie to chyba cos skubne tak dla zasady
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~mały [5.174.132.*]
    Cały TIM
    Po wczorajszej fajnej sesji na małym volumenie cofka...
    Wtedy kiedy trzeba zaatakować by wejść na lokalne szczyty...cisza...
    Ja jestem wobec tej spółki cierpliwy i wiem, że przyjdzie pora ale tutaj brak "tajmingu"
    Kurs dzisiaj już powinien być na poziomie min 15 zł, w perspektywie końca roku 20zł...
    Czekam i wiem, że się doczekam ale szkoda, że tak...
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~HelikopterZforsa [37.47.221.*]
    Wiem co czujesz ale mysle ze na 20 się nie skończy dlatego jestem cierpliwy. Niestety duży FF nam nie pomaga ale obroty jak wczoraj zwiastują lepsze czasy...
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~Aro88 [89.79.195.*]
    Jak dla mnie zdrowe zachowanie kursu dzisiaj, po wybiciu oporu cena cieniem zeszła do strefy i bada ją od góry :)
    teraz tylko czekać, na kolejne wybicie które powinno nastąpić niebawem plus zbliżające się wyniki mogą dodać trochę paliwa.
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~kiko [193.105.251.*]
    dołączyłem z małym pakiecikiem 1,5tyś - zaskoczcie mnie na tej spółce jeszcze w lipcu
  • Re: Kiedy w Końcu TIM ruszy Autor: ~Aro88 [89.79.195.*]
    Dnia 2020-07-22 o godz. 17:18 ~kiko napisał(a):
    > dołączyłem z małym pakiecikiem 1,5tyś - zaskoczcie mnie na tej spółce jeszcze w lipcu

Jak jutro nie pójdzie w górę to nie liczyłbym na wiele w tym miesiącu, do momentu opublikowania wyników za lipiec

[x]
TIM 0,20% 50,50 2024-03-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.