Pewnie, że nie kupi bo po co mu Columbus. Solorz zabierze z kilkadziesiat % rynku i tyle. To Columbus musi sie skrobać po głowie, a nie Zygmunt. Oby Berg zdążył cokolwiek zrobić, zanim Solorz Was zdominuje.
Zygmunt z Cyfrowym przemielą rynek fotowoltaiki i wydoją do cna,
jak to mają w zwyczaju. Bye bye wizjom złotych bergów. Chyba nie sadzicie ze jakiś Columbus ma szanse w straciu z grupą Cyfrowego Polsatu, za wysokie progi Janusze.
Berg Holding - działalnkść w czym? Hahaha
Cyfrowy Polsat machina Solorza, z Zepakiem w tle, jak bedzie trzeba to i farmy postawią. Ogarnij sie chłopczyku. Jak Zygi podaje komunikat to tam dzialalnosc jest na odpaleniu natychmiast, jak Berg podaje komunikat to może kiedyś, coś, z kimś, o ile w ogóle. Czaisz różnice. Farmy pietruchy będą kolejnym zielonym projektem potentata Berg hahah
Kurcze, masz racje. Ta spółka nie ma sensu. W takim razie wszyscy sprzedamy w poniedziałek i już nie wrócimy tutaj. Ty tez już nie musisz się udzielać, wszyscy przejdziemy na spółkę Solorza :)
Piszcie, piszcie. Kupić Wasze akcje? hahaha Po co? Żeby się modlić aby Columbus wyciągnął za uszy z problemów? Dziękuje postoje,
dokupujcie sobie wiecej berka, co mnie Wasze akcje obchodzą, najlepiej bierzeciw na kredyty na rodzinę w.nadziei, że zostaniecie multimiliomerami. Ładnie forum monitorowane przez Drzymałę. Nara
Edek ja nie muszę już brać kredytów, pospłacałem wszystkie z zarobionych pieniędzy i jeszcze zostało,wiem ze na rynku głównym nie ma takich wzrostów jak na nc ale takimi postami nie przyciągniesz tam inwestorów z nc.Ktoś koniecznie chce zrobić korektę na nc,już nawet artykuły o tym piszą, mają w tym jakiś cel.
Naprawdę ciężko jest znaleźć bardziej racjonalne posty niż na tej spółce hahaha
Jedyny powód do SPEKULACYJNEGO wzrostu, to współpraca z Columbus. Fundamanetalnie ślunskie to bida z nyndzą.
Nie rozumiem kompletnie takich ludzi, którzy traca swój czas na pisanie kto ile na czymś zarobi? Jakjesteś taki mądry Edward to kupuj akcje cyfrowego i nie udzielaj się tutaj . Co Cię interesują nasze pieniądze? No chyba, że piszesz mega głupoty i zależy Ci aby zasiać panikę i kupić akcje od leszczy, którzy się przestraszą?. Żal czytać takie komentarze.
Swoją drogą ciekawy jestem jak szybko BH i CLC wystartują z pierwszym projektem. Takie info jeszcze w wakacje było by megasuper. A jak będzie na prawdę czas pokaże
Mam tv Polsat. Kto ma z nimi umowę to wie, że nigdy więcej. Zmieniaja warunki, wycofać się można po 3 m-cach od decyzji w dniu taki aby pismo dotarło do firmy, Koszmar. O wymianie zepsutego dekodera to juz zapomnij. Buta i arogancja. Nigdy w zyciu nie podpisałabym z nimi umowy na fotovoltaikę. Z kim rozmwiać, jak nie ma odpowiedzialnego, a sprzęt niestety się niszczy. Już widzę jak klient biega od sprzedawców do wykonawców, a żaden nie poczuwa się do winy. Solorz miał wiele interesów na których splajtował. Wycisnął ile się dało z TV i mśli, że ma bazę klientów. Zapomniał, a może nie wie, że niezadowolonych klientów. Więc dajcie sobie trole na wstrzymanie. Szukajcie innych tematów. Na tej spółce zarobimy krocie.
Tak zapewne Zygmunt jest słabszy w biznesie niż kitułary hahaha No Cyfrowy polsat to maślak w porównaniu ze ślunskimi i ich wybitnymi realizacjami hahaha czekam na 1szą farmę, może być nawet z sałatą hahahaha