Skro takie dobre wyniki to wytłumacz nam co to za korekty na 4,1 mln zł? Wygląda, że jesteś znawcą skoro piszesz o tak dobrym raporcie. Ja osobiście mam mocno mieszane odczucia co do tego raportu. Jak widać po reakcji, rynek też nie jest jednomyślny...
Tak się składa, że mam nieco tych akcji. Mnie w przeciwieństwie do Ciebie interesuje skąd mają te 2 mln. I skąd te korekty. Czy aby to nie papierowy zysk. Na początku okresu rozliczeniowego było więcej kasy niż na koniec mimo 2 mln zysku. Dodatkowo tragiczne przepływy. Ale to giełda i czasami rynek inaczej interpretuje raport. Może tak jak Ty i zauważy sam zysk netto. Niech tam i tak będzie. I oby kurs rósł aż do nieba. Tego Tobie i sobie życzę...
Dnia 2020-07-17 o godz. 14:24 ~Denzel napisał(a): > Dnia 2020-07-17 o godz. 14:21 ~Wojtas napisał(a): > > Jeśli taki akcjonariat mamy jak Denzel to znaczy trzeba sprzedawać... > > To sprzedawaj proszę bardzo, tak samo mi sprzedawali jełopy xtb po 8 zł.
Ładnie idzie. Zobaczymy czy niedługo nie będzie kurs trzycyfrowy. Jest inwestor chętny wyłożyć dużą kasę to musi też widzieć tu potencjał. Puki co wartość akcji szybko rośnie. Czekamy na rozwój sytuacji...