• Wyniki za pòłrocze Autor: ~Wujek [5.173.154.*]
    Już za niespełna miesiąc raport finansowy jakieś przewidywania co do wyników? Może jakas gra pod raport się rozpocznie niebawem
  • Re: Wyniki za pòłrocze Autor: 1mareczek1 [79.184.222.*]
    Wyniki będą dobre, albo bardzo dobre. Ja porównuję ich do SUNTECH który się kisił, ap wynikach wyskoczył.
    CO prawda znowu dalej się kisi, ale już na dużym plusie :).

Tu jest bardzo niska kapitalizacja i baza i dobre wyniki plus odpowiednia komunikacja z rynkiem podwoją cenę do września- października.

"Suntech, Sevenntet i my to przyszłość" pisał jeden z inwestorów na tym forum pół roku temu. Od tamtej pory wszyscy znacząco poszli do góry, a argumenty które podał dla sektora informatycznego potwierdziły się w 100%
    Pozdrawiam,
  • Re: Wyniki za pòłrocze Autor: ~Profi [5.173.152.*]
    Pozostało już tylko 2 tyg do raportu może okazać się ciekawy nie tylko pod kątem danych finansowych ale też dodatkowych informacji dotyczących nowej spòłki zależnej. Myślę że nieprzypadkowo jej prezesem został Pan Maciej, który potrafi rozkręcać duże biznesy.
  • Re: Wyniki za pòłrocze Autor: ~Realnie [37.225.37.*]
    Tak dla przypomnienia co napisałem kilka dni temu. Mam nadzieję, że sprawdzi się.

Re: Wyczekiwanie takie jakby na iskrę do wystrzału. Autor: ~Realnie [37.225.12.*] 2020-07-27 17:17
    No ale aczuk korzysta z dobrze skonstruowanego kalkulatora.
    A podobno myślenie nie boli.
    Jeszcze dwa tygodnie tak będzie moim zdaniem oczywiście. Najpóźniej tydzień przed wynikami powinno coś pozytywnego zacząć się dziać.
    W okolicach 6 sierpnia może zacząć się, moim zdaniem, ruch na północ.
[x]
SEDIVIO 6,42% 9,95 2026-05-15 16:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.