mundek ile ty jesteś na giełdzie,tydzień? znasz sie choć troche na analizie? ja gram tylko pod AT i nie interesują mnie żadne info i inne pierdoły i zawsze mi sie sprawdza,sprawdz sobie w necie słowo hiperbola bo być może tu jesteśmy na początku.Pozdro
Dnia 2020-07-17 o godz. 10:22 ~peme napisał(a): > mundek ile ty jesteś na giełdzie,tydzień? znasz sie choć troche na analizie? ja gram tylko pod AT i nie interesują mnie żadne info i inne pierdoły i zawsze mi sie sprawdza,sprawdz sobie w necie słowo hiperbola bo być może tu jesteśmy na początku.Pozdro
a mnie nie interesują żadne kreski i inne pierdoły i zawsze mi się sprawdza, już nie jeden się przejechał na AT, więc swoje "zawsze mi się sprawdza" traktuje z przymrużeniem oka.
Dnia 2020-07-17 o godz. 10:29 ~mundek napisał(a): > Dnia 2020-07-17 o godz. 10:22 ~peme napisał(a): > > mundek ile ty jesteś na giełdzie,tydzień? znasz sie choć troche na analizie? ja gram tylko pod AT i nie interesują mnie żadne info i inne pierdoły i zawsze mi sie sprawdza,sprawdz sobie w necie słowo hiperbola bo być może tu jesteśmy na początku.Pozdro > > a mnie nie interesują żadne kreski i inne pierdoły i zawsze mi się sprawdza, już nie jeden się przejechał na AT, więc swoje "zawsze mi się sprawdza" traktuje z przymrużeniem oka.
Powinno być twoje"zawsze mi się sprawdza" traktuje z przymruż......
spoko każdy ma swoje sposoby :) oczywiście że z przymrużeniem oka bo nie ma takiej opcji że zawsze jest coś oczywiste,ale na czymś trzeba sie opierać i AT i bardzo pomaga,mam horni od 12 gr taki mały pakiecik zakupiłem i czekałem na pewien poziom żeby dokupić więcej,był problem z barierą 0.30 i powiedziałem sobie że dokupie więcej dopiero jak to przebije no i mam już większy pakiecik :D
Dnia 2020-07-17 o godz. 10:45 ~peme napisał(a): > spoko każdy ma swoje sposoby :) oczywiście że z przymrużeniem oka bo nie ma takiej opcji że zawsze jest coś oczywiste,ale na czymś trzeba sie opierać i AT i bardzo pomaga,mam horni od 12 gr taki mały pakiecik zakupiłem i czekałem na pewien poziom żeby dokupić więcej,był problem z barierą 0.30 i powiedziałem sobie że dokupie więcej dopiero jak to przebije no i mam już większy pakiecik :D