• Grzesiek do Pana Bossa Autor: ~Grzesiek [93.201.3.*]
    Jestem zafascynowany Twoimi obfitmi postami.....
    życie zweryfikuje Twój optymizm, ale najgorsze jest to że parę osób popłynie
    ze swoimi oszczędnościami słuchając Ciebie....po co te epopeje....
    na temat włóknin....czy zdajesz sobie sprawę co i dla kogo produkuje Lentex...jaki jest główny
    przedmiot jego działalności?

Następne proste pytanie po co Lentex skupuje swoje akcje?
    Umarza czy wysyła do ludzi na jednodniowych hiperbolach....?
    Przez trzy lata szorował w przedziale 6-7,5 zł gdzie wtedy byłeś?

I teraz jeszcze elaborat na temat Mercatora...otrzeźwiej kolego.....

życzę wszystkim mega zysków ale gorączka nie jest wskazana...
    pozdrawiam

• Re: Grzesiek do Pana Bossa Autor: ~Brok [31.2.60.*]
    Tylko że w tym roku trafił na żyłę złota. I był do tego przygotowany bo miał gotową linię produkcyjną do włóknin na którą dostał kasę z UE..
    To się nazywa timeing.
  • Re: Grzesiek do Pana Bossa Autor: ~Marek [176.109.52.*]
    Nikt Pandemii nie przewidywał i dlatego maszyny ruszyły pełną para na 3 zmiany w 2 kwartale. Produkcja potrwa parę lat. Panstwa na całym świecie będą robiły zapasy . Wyniki całoroczne napewno będa lepszy od roku 2019 . A dodam że w tym roku tak naprawdę liczą się te 3 kwartały ostatnie .Zatem w przyszłym roku będzie ich 4 i znowu wyniki będą lepsze od 2020 r .Pozdrawiam cierpliwych !!!
  • Re: Grzesiek do Pana Bossa Autor: ~Adam [94.254.220.*]
    Boss wie z pierwszej ręki co dzieje się w Ltx, już by wyszedł na 11-12zł, a wszystko wskazuje że jest pewien 20zł
  • Re: Grzesiek do Pana Bossa Autor: ~midterm [188.95.55.*]
    Ludzie, kto kupuje akcje kierując się rekomendacjami na forum bankiera??!! Boss, czy raczej bosy, to zwykły mitoman gawędziarz, który pisze tu pod kilkoma nickami, m.in. Adam, twierdzi, że ma jakiś wielki pakiet akcji i jeździ na walne (hahaha, nawet jak to piszę, to pluję na ekran śmiejąc się), a następnie nie wchodzi do środka, bo chce pozostać anonimowy. Ludzie (po raz drugi), on nawet nie potrafi składnie sklecić kilku zdań, bez błędów ortograficznych! Rozumiem, ktoś powie, że może nie zna polszczyzny, ale zna się na analizie fundamentalnej; poczytajcie jego opinie nt. sprawozdań (i kosmosów). W sumie sam nie wiem czemu to piszę, może po prostu poraża i przeraża mnie dramatycznie niski poziom wiedzy tego nowego, post-pandemicznego narybku więc napiszę ku przestrodze: giełda jest jak własny biznes; potrzebujesz wiedzy, umiejętności i mnóstwo szczęścia. Żadnej z tych rzeczy nie znajdziesz na forum. Tu można się co najwyżej pośmiać, czasem ktoś wrzuci ciekawy link i to wszystko. A jak się pytasz na forum LTX, czy warto kupić akcje LTX, to pójdź do dilera Skody i go zapytaj, czy warto kupić Skodę.

Tym niemniej, życzę udanego weekendu, który ja właśnie zaczynam (:
  • Re: Grzesiek do Pana Bossa Autor: ~Adam [5.173.121.*]
    Sprzedałeś i chcesz mieć udany weekend, czyli golas. Dobry znak ulica bez akcji!!!
  • Re: Grzesiek do Pana Bossa Autor: ~Adam [5.173.121.*]
    A i jeszcze pracownik salonu Skody, auta z kurą na masce, ale wieś.
  • Re: Grzesiek do Pana Bossa Autor: ~Seb [5.102.67.*]
    Szkoda, że Polaczki nie dysponują takimi kurami na masce, ale mieszczuch.
  • Re: Grzesiek do Pana Bossa Autor: ~Zajzajer [5.173.96.*]
    Myslalem, ze obejdzie sie tu bez politycznych frustratów. Niestety... Nie wiem, czy masz pochodzenie "eskimoskie", niemieckie, czy ukrainsko-rosyjskie, ale bądź tak uprzejmy, nie operować słowem "Polaczki". Nie pasuje, to wysp!3&$alaj z Gretkowską i tabunem sławnych ludzi (wg. Hołdysa) za granicę. :) Bo przyjdzie czas i będzie "Soczewica, koło, miele, młyn" dla kreciarni :))
  • Re: Grzesiek do Pana Bossa Autor: ~midterm [188.95.55.*]
    Dobrze, że mi przypomniałeś: zapomniałem dodać, że bosak nie potrafi nawet logicznie wnioskować, a co dopiero trafnie ocenić sytuację!

Dwa strzały i dwa pudła; ale próbuj dalej :]
[x]
LENTEX 2,67% 7,70 2025-10-10 09:00:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.