• Powiem Wam jedno Autor: ~Rado [176.115.87.*]
    Tu jest zbierane. Od jakiegoś czasu. Wiele rzeczy widziałem, to i mogę z prawię całkowitą pewnością to potwierdzić. Ktoś skupuje na tyle ile może do pewnego poziomu (poziomy cały czas minimalnie rosną), a potem zaniża sprzedażą małych pakietów. Tutaj jest baardzo mały ff, więc inaczej się nie da, Widziałem to na draw distance, widziałem to na sunexie. Zawsze potem było solidne wybicie.
    Pozdrawiam,
    Rado
  • Re: Powiem Wam jedno Autor: ~janusz [188.146.51.*]
    przy tak małej ilości wolnych papierów na rynku wystarczy że porozumieją się z funduszami, przekroczą 95% ogólnej liczby akcji, ogłoszą wezwanie na reszkę po cenie ostatniego wezwania i po zabawie. Bardzo smutne ale prawdopodobne.
  • Re: Powiem Wam jedno Autor: ~moimzdaniem [89.64.84.*]
    moim zdaniem rado ma całkowitą racje, jest ewidentne ale bardzo ostrozne zbieranie zeby nie podbijac ceny, wzrosty gwarantowane,
    mozna smialo dokupowac i sam tez to robie,
    natomiast zadnego przymusowego wezwania nie bedzie bo jest kilku inwestorow nie-funduszy i nikt nie odda tanio.
  • Re: Powiem Wam jedno Autor: ~Rado [176.115.87.*]
    moimzdaniem nieraz Ciebie spotykam na bankierze. Na czym teraz siedzisz, jeśli mogę spytać?
  • Re: Powiem Wam jedno Autor: ~Moimzdaniem [37.30.20.*]
    Rado, Fundamentalnie jestem na Synektik i unimot. Dobre spółki które się rozwijają, inwestycja srednioterminowa. Spekulacyjnie na BAH- przy cenie 0.7 podbitka do 1.0 pewna, ale to hazard. Ferrum jestem pewien że od aktualnej ceny zrobimy 25% zysku, dla większości tutaj to niewiele ale mi wystarczy bo na ferrum kasy nie stracisz ale możesz czekać rok. W dobie zerowych stóp procentowych to i tak niezły interes.
  • Re: Powiem Wam jedno Autor: ~Rado [176.115.86.*]
    Ja jestem na blooberze, Farm, ddi, polenergia, Inteliwise, grodno, platige image
  • Re: Powiem Wam jedno Autor: ~janusz [188.146.51.*]
    niestety ma ferrum od ceny około 6 złotych, czyli już troczę czasu minęło, wciąż mam nadzieję że scenariusz ze skupem i gromadzeniem akcji jest prawdziwy. W tym miejscu ponownie - niestety - patrząc na 5 letni wykres widać jednoznacznie że spółka nie umie pokonać oporu na poziomie około 4.5 złotych. Odnoszę wrażenie, że nikt nie jest zainteresowane wzrostem ceny tej spółki. Może jak kiedyś pojawią się dobre wyniki to coś się zmieni. Ponieważ nadzieja umiera ostatnia to może tym razem .....
  • Re: Powiem Wam jedno Autor: ~KAZA [77.65.49.*]
    Po jaki czort w to wchodziłem... przecież tutaj jest jakaś masakra...
    Boże dlaczego nie dostrzegam znaków....
[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.