Dnia 2020-07-16 o godz. 15:27 ~Wszechwiedzący napisał(a): > Uważam że tak....Do tego pewnie zaraz info o zwiększeniu udziałów przez niego....
Uważam, że nie ma tutaj przypadku....warunkiem dalszego zwiększania udziałów i dofinansowania była zmiana w radzie nadzorczej na Januraego Ciszewskiego....
25.06.2020 - „Zwyczajne Walne Zgromadzenie postanawia, że strata Spółki w kwocie 980.846,49 zł. zostanie pokryta z zysków Spółki w latach przyszłych.”
02.07.2020 - niespodziewane pokrycie straty (aby ARE była na „czysto”). Zerknij na KRS: ARE (SA i zależna Sp. z o.o.) i GenXone - organy, patrz też na zmiany w KRS pełny - daje do myślenia....
Dnia 2020-07-17 o godz. 10:37 ~OKO napisał(a): > 25.06.2020 - „Zwyczajne Walne Zgromadzenie postanawia, że strata Spółki w kwocie 980.846,49 zł. zostanie pokryta z zysków Spółki w latach przyszłych.” > > 02.07.2020 - niespodziewane pokrycie straty (aby ARE była na „czysto”). > Zerknij na KRS: ARE (SA i zależna Sp. z o.o.) i GenXone - organy, patrz też na zmiany w KRS pełny - daje do myślenia....
Też to widzę.....i dokupuję żeby zdążyć przed wybiciem na 5 PLN
- a od czego specjalistką jest pani MB? => Prezes Zarządu od 20.02.2020 „Posiada ponad dziesięcioletnie doświadczenie w obsłudze korporacyjnej spółek oraz transakcjach fuzji i przejęć. Jej praktyka obejmuje współpracę z funduszami private equity i venture capital przy aktywizacji, a następnie transakcjach wyjścia ze spółek portfelowych. Koordynuje prace nad transakcją począwszy od przygotowania struktury prawnej transakcji, prowadzenia badania due diligence oraz przygotowania i negocjacji dokumentów transakcyjnych.”
Na czacie inwestorskim z p. JRC nie poruszano tematu ARE - a zapytania były, czyżby specjalne uniki...? Wg mnie coś jest na rzeczy....... ale mogę się głęboko mylić .....
Tak czy siak.... jeżeli moja teoria jest błędna to na ARE się nie straci, ponieważ będzie miała dobre wyniki za Q2 i dobre wyniki w przyszłości w dobie COVID-19.
Bez względu na to jak rozwinie się sytuacja, pozdrawiam Akcjonariuszy i życzę mocnego zielonego trendu w najbliższym czasie!