Kurs wraca tam gdzie jego miejsce 1-2gr bo więcej to nie jest warte. Wszystkim się odechce pchać kasę w takie dno a Kulczyk zaciera ręce ilu naiwnych oskubał z kasy. A naiwniacy kupują ten syf.
No niestety jesteś w błędzie ja się nie dałem oskubać i ostrzegałem innych ale tu jest tylu naiwnych i nie słuchają tylko ujadają w moim kierunku. Byłem tu kiedyś około tygodnia ale kurs stał w miejscu więc g...o opchałem. Poczytałem o wyczynach tego gościa i od tamtej pory nie tykam spółek gdzie widzę jego nazwisko. Tyle w temacie i wam radzę też to omijać bo kasy nie odzyskacie.
moim zdaniem następny up na tym papierze będzie 0,70zeta, Trochę cierpliwości proszę, podstawy na wzrost do 3 zeta są realne w okresie 12 m-cy, Coraz mniej jest papierów na nc, które coś robią, a na wzrostach nie skorzystały. Na rynku jest dużżżżo nowej kasy i ta kasa będzie krążyć. Na gpw króluje chciwość i strach. Tak to jest w historii giełd. Wszystkim życzę ceny 3 złotych i więcej. Takie jest moje prywatne zdanie. pozdrawiam