Zgadzam się akcji bodajze niecałe 1,8 mln 889k akcji seriiA1 i 889 k akcji serii B papier długo się kisił więc ktoś mógł to pozbierać i teraz mamy tego efekt. Ponadto seria C1 niedopuszczone więc jest okazja. Do tego przyspieszyli raport roczny- ciekawe czy dadzą go rano czy po poludniu. Jak sadzicie
niecałe 1,8mln akcji na rynku reszta niedopuszczona do obrotu tak więc wszystkie dopuszczone akcje na GPW warte jest raptem 10mln zł ciekawe jaki będzie raport to dla mnie jest kluczowe dzisiaj
Dnia 2020-07-17 o godz. 17:33 ~meb napisał(a): > Jak byś nie zauważył już jest mega ciekawie. Dziś był dzień dla ludzi o mocnych nerwach. Kto wytrzymał temu czapka z głowy. Ja ledwo ale dałem rady > Szacunek dla wytrwałych
lekko ponad 1,2 mln akcji dopuszczonych do obrotu, reszta od kilku lat nie jest dopuszczona.Ładnie ludzie tutaj pozarabiali, też nie marzyłem o takich cenach
Letus Capital skupi się na rozwoju fotowoltaiki oraz inkubatora innowacyjnych projektów Jest to ewolucja wcześniejszej strategii i działań skupionych ogólnie na odnawialnych źródłach energii oraz elektromobilności, mówi Przewłocki.