• Przybliżone wyniki sprzedaży .... Autor: kor_inv [212.14.47.*]
    Przybliżone wyniki sprzedaży mega pozytywne, potwierdził się fakt silnego rozwoju spółki w okresie lockdownu, a kurs dzisiaj roztańczony z tendencją spadkową. O co tu chodzi? Czyżby wzrost sprzedaży nie sprostał oczekiwaniom? Ale przecież kurs jest elegancko nierozbuchany, trzymany na całkiem realnym poziomie...
  • Re: Przybliżone wyniki sprzedaży .... Autor: ~skurier [155.133.20.*]
    chyba warto pamiętać że przed spółką dwa najlepsze kwartały roku.. a Q2 zazwyczaj w branży nie jest jakiś super to potwierdza że wynik jest bardzo dobry
  • Re: Przybliżone wyniki sprzedaży .... Autor: ~Toshi [87.205.10.*]
    No ale mielismy pandemię!! wyniki powinny byc wyraźnie lespze niż w 1 kwartale..
  • Re: Przybliżone wyniki sprzedaży .... Autor: ~iD [94.254.238.*]
    To cenna uwaga.... chociaż biorąc pod uwagę charakter działalności pp, to ten wynik daje widok na przychody w tym roku znacząco powyżej 40m....
  • Re: Przybliżone wyniki sprzedaży .... Autor: ~Wojtek [77.253.81.*]
    Dnia 2020-07-16 o godz. 17:59 ~Toshi napisał(a):
    > No ale mielismy pandemię!! wyniki powinny byc wyraźnie lespze niż w 1 kwartale..

Tak, trochę słabo się pokazali w momencie, gdy powinni zbierać żniwa...

• Re: Przybliżone wyniki sprzedaży .... Autor: ~buabua [89.78.31.*]
    2kwartał uważam za bardzo pozytywny. biorąc pod uwage że to był okres największej paniki COVID i siedzenia w domu a nie chodzenia po sklepach spozywczych w tym Żabce. sezonowo to słabszy okres dla e-com. jezeli byli w stanie utrzymac taka dynamike rok do roku to 3 i 4Q bedzie duzo lepszy. poza tym poczekajmy na marze i zyski...
  • Re: Przybliżone wyniki sprzedaży .... Autor: ~Toshi [87.205.10.*]
    No ale antycypowano dużo lepsze wyniki pod COVID i dlatego teraz jest zawód; nikt się nie zastanawia że do Żabki mało mniej osób chodziło;' ja sam chodziłem do żabek żeby odbierać paczki więc jestem raczej niemile zaskoczony...
  • Re: Przybliżone wyniki sprzedaży .... Autor: ~iiiiiiii [37.157.205.*]
    przecież to są dobre wyniki, Spółka ciągle uklepuje swoją pozycję, nieoczekujcie że już w tym roku będzie robić 20mln kwartalnie. Ale myślę że w przyszlym roku to jest możliwe aby taki kwartał pokazać wtedy przy obecnej rentowność (chociaż i tak będzie wyższa) to będzie rakieta. Natomiast tak jak kolega napisał drugie półrocze jest lepsze :)
[x]
POINTPACK 0,72% 14,00 2025-11-18 14:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.