• Prezes do wymiany ! Autor: ~Matrix [178.212.155.*]
    Gdyby sprzedawał dwa tygodnie później to sprzedawał by po 40 zł, a tak upychał po minimach i jeszcze odstraszył akcjonariuszy !
    No ale to trzeba było być na Walnym ! Każdy mógł być, zadawać pytania lub słuchać jak inni zadają ;D
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.31.101.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~rtomala [94.31.101.*]
    podobno byleß
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~Matrix [178.212.155.*]
    im szybciej tym lepiej dla firmy !
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~zxc [178.212.155.*]
    jw
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~Jacek [188.47.56.*]
    Brał ktoś z rubiconu
    j/w
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~rtomala [94.31.101.*]
    podobno byleß
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~PO [178.212.155.*]
    jw
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~Matiz [188.146.176.*]
    Sami jesteście do wymiany. Mogliście być na WZA i głosować za jego wymianą albo powiedzieć mu coś w twarz.

Co on ma wspólnego z tym ,że nie potraficie trzymać akcji? Tylko widzicie kilka % strat lub zysku i wywalacie zarobieni na wsze czasy
    Dnia 2020-08-05 o godz. 14:46 ~Matiz napisał(a):
    > Sami jesteście do wymiany. Mogliście być na WZA i głosować za jego wymianą albo powiedzieć mu coś w twarz.
    >
    > Co on ma wspólnego z tym ,że nie potraficie trzymać akcji? Tylko widzicie kilka % strat lub zysku i wywalacie zarobieni na wsze czasy

A co my mamy wspólnego z tym, że Prezia akcje w łapki parzą i do tego sprzedaje je w najmniej właściwym momencie !
    Przez jego sprzedaż akcji Novavis ominęły dwie fale wzrostowe.
    A gdzie prezes sprzedał akcje? Miesiąc temu 2 pakiety za 100 tys zł... Zarty sobie robisz

Gdyby teraz on sprzedawał to złamałby ustawę bo jest okres zamknięty ,więc to nikt z firmy. To ludzie tacy jak wy sprzedają.

Gdybyś był na WZA to nie zadawałbyś głupich pytań tylko wiedział dlaczego sprzedał.
    Dnia 2020-08-05 o godz. 15:19 ~Matiz napisał(a):
    > A gdzie prezes sprzedał akcje? Miesiąc temu 2 pakiety za 100 tys zł... Zarty sobie robisz
    >
    > Gdyby teraz on sprzedawał to złamałby ustawę bo jest okres zamknięty ,więc to nikt z firmy. To ludzie tacy jak wy sprzedają.
    >
    > Gdybyś był na WZA to nie zadawałbyś głupich pytań tylko wiedział dlaczego sprzedał.

Sprzedawał akcje w kwietniu i lipcu !!
    Właśnie ta sprzedaż zaważyła na kursie akcji Novavis i ominięcie kursu przez dwie fale wzrostowe, które były na Columbus, Cybaton, Photon, Mlsystem itp.
    To, że teraz ktoś wysprzedaje się z akcji po takich a nie innych cenach jest pokłosiem kwietniowych i lipcowych decyzji Prezia !
    Tak śledzisz tą spółkę ,że nawet nie wiesz co się u niej dzieje. W kwietniu sprzedawał Marshall akcje ,które są niedopuszczone do obrotu poza rynkiem.

Mam nadzieje ,że kurs spadnie jeszcze niżej ,aby wyleszczyć takich jak wy. Ja mam czas
    Dnia 2020-08-05 o godz. 15:54 ~Matiz napisał(a):
    > Tak śledzisz tą spółkę ,że nawet nie wiesz co się u niej dzieje. W kwietniu sprzedawał Marshall akcje ,które są niedopuszczone do obrotu poza rynkiem.
    >
    > Mam nadzieje ,że kurs spadnie jeszcze niżej ,aby wyleszczyć takich jak wy. Ja mam czas

A jakie to ma znaczenie, czy wysprzedaje akcje Marshall, zarząd, prezes czy ktoś z zarządu ! Finalnie firma wysprzedaje swoje akcje a to odbija się złym echem na rynku, ja napinałem ogólnie "prezes" - ale widzę, że tobie trzeba wszystko tłumaczyć jak dziecku.
    Co do śledzenia spółki - nie siej propagandy na forach,, że to Novavis przejmuje Rubicon bo jest zupełnie odwrotnie - detektywie śledczy za 50 groszy ;D

"Novavis: przejęcie przez Rubicon
    W ciągu ostatnich 2 tygodni najsłabiej ze spółek branży energetyki solarnej radził sobie Novavis.
    Kluczową informacją jest w tym przypadku podpisanie protokołu uzgodnień według którego Novavis będzie przejęty przez Rubicon Partners SA. Przejęciu towarzyszyć będzie emisja akcji w stosunku 6,3 do 1, a spółka powstała w wyniku przejęcia zyska nazwę Novavis Group Spółka Akcyjna. Co więcej, 6 oraz 8 lipca została opublikowana informacja o zbyciu akcji przez prezesa Novavisa."
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.176.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~Buhahahahahahaha [178.212.155.*]
    sprawdziło się buhahahahahaha
    Ale mam z niego polewkę Buhahahahaha
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~Placek [178.212.155.*]
    j/w
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~Bartek_1 [77.111.245.*]
    .
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~hahahaha [178.212.155.*]
    Dnia 2020-08-05 o godz. 15:54 ~Matiz napisał(a):
    > Mam nadzieje ,że kurs spadnie jeszcze niżej ,aby wyleszczyć takich jak wy.

Matiz - pies ogrodnika, sam nie zeżre - drugiemu nie da ;D
    Coś nie spada, wręcz odwrotnie ;P
    jw
    Prezes jeszcze na stołku ? Śmieszne ! :D
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~Tedi [83.23.234.*]
    Podnosicie co niektórzy że to taka rewelacja - a zarząd wyraźnie nadmienia w tym "SUPER ŚWIETLANYM RAPORCIE ZA LIPIEC"
    że do spółki powiązanej wejdzie kapitał w postaci 27 000 000 akcji po 1,75zł co daje z jednej strony kapitał 47 mln 250tyś. a z drugiej strony zapowiadają możliwość wchłonięcia przez tamtą po zmianie nazwy na "Novawis Group" tej którą posiadacie w postaci Novawis. Co to oznacza ? A mianowicie to że zasadniczo nabywca uprzywilejowany kupuje akcje tej spółki po cenie sprzed szaleńczych wzrostów z gwarancją rozwodnienia ich i tak po korzystnej cenie nawet w przypadku zejścia ceny za akcję Novawis z 17,5 np. do 10 może 9 lub 7 a nawet 5zł za akcję. Tamta strona (inwestor) nadal będzie miała powyżej 100% zysku na samym wejściu.
    Taka puenta : brał ktoś pod uwagę wartość fundamentalną tej spółki ??? Ile tak naprawdę zarabia i jakie ma wskaźniki ???
    Czy tylko czar fotowoltaicznego biznesu zaćmił wam rzeczywistość ???
    Pozdrawiam ;-)
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~Tedi [83.23.234.*]
    Zachęcam do innej lektury, może ona coś ułatwi
    Cena Zysk 42,62
    Cena Wartość księgowa 11,32
    Zmiana kursu jednoroczna plus 713,73 procent
    Może teraz coś dokupi by poprawić swój prestiż !
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~Prezio [178.212.155.*]
    DZIECI Z BIEDASZYBÓW !!
    To teraz już zapewne wiecie na kogo złożyć kolejne DONIESIENIE do KNF !!!

Już dawno go rozszyfrowałem !!
    Buhahahahaha KISZONE OGÓRKI !
  • Re: Prezes do wymiany ! Autor: ~trombala [178.212.155.*]
    już dawno pisałem, że prezes do wymiany !
[x]
VOOLT 0,85% 2,38 2026-04-02 09:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.