Dnia 2020-07-16 o godz. 08:00 ~meb napisał(a): > Dokładnie raport już jutro. Ładnie kurs pnie się w górę. Dzisiaj również? > Założenie czy pewność z tym dzisiaj?
Dnia 2020-07-16 o godz. 10:16 ~Lol napisał(a): > RedDev spadł z 6,24 na 3,40 bez odbić. Nie naganiam na śmiecia ale jak odbije to co najmniej na 4zł > Jak spadnie na 34 gr. to możesz się przypomnieć haha
Dnia 2020-07-16 o godz. 11:08 ~meb napisał(a): > Przebite 4 będzie atak na 5 z przodu? Jak uważacie? > Uważamy, właściwie to jestem w jednej osobie, więc napiszę uważam
O co tu w ogóle chodzi? Firmom zdarza się publikować raporty (xD) ale to raczej nie powoduje wzrostu o 300% w tydzień. Ktoś sobie robi jaja i ubiera biednych naiwnych, czy faktycznie ktos coś wie?
Dowody się zapewne dzisiaj? O takie rzeczy trzeba pytać zarzad. Nie chciałbym być ubranym! Raczej nie dam się ubrać tak jak każdy zdroworozsądkowy gracz. Faktem jest że Spółka rośnie i że ktoś to kupuje po cenach jak leci więc szansa na zarobek jest. Ja już jestem zadowolony. Giełda ma to do siebie że za decyzje odpowiada ten kto ją podjął. Ryzykujesz możesz stracić lub zarobić nie ryzykujesz nie tracisz i nie zarabiasz. Ale to każdego z nas indywidualna decyzja
Jak mają głowę na karku to raport będzie dzisiaj, ale po zamknięciu sesji.. + 40% do góry , raport o 22.00 jak dobry to w poniedziałek widły i otwarcie po PKC... tym bardziej, że zaraz będzie raport 14 sierpnia za II kwartał 2020 - pamiętaj ty decydujesz o swoich pieniądzach
Ewidentnie papier ciekawy. Jak Columbus był po 13 to mało było chętnych. Jak jest po 70 to inwestorzy go sobie wyrywają. Podstawowa zasada to kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Nie dajcie się wyleszczyć. Ogromne pieniądze, wiele miliardów euro z budżetu unijnego będą przeznaczone na zieloną energię Nawet Strefa Inwestorów pisze o tym, więc sky is the limit. Tutaj ciągle są małe obroty, więc ja nie czekam aż konkretny kapitał wejdzie. Takie szanse zdarzają się raz na wiele lat.
Ale każdy robi ze swoimi pieniędzmi co chce, ja nie namawiam ani rekomenduję.