Tyle lat to ma siłę prowadzić... kaczor zdaje się mniej niż dwa lata miał Ekspres Wieczorny i doprowadził do ruiny a potem jako jeden z pierwszych wyprzedał zagranicy polską gazetę żeby mieć na spoty wyborcze...( tak ten sam kaczor który teraz chce repolonizować media które sam wyprzedawał :) za góra 3 lata fortuna się obróci , nawet faszyści przeproszą się z akcjami michnika :D
Dobrze napisane. Goście z pis znają tylko hasła o tusku itd, Szkoda komentowaćm bądź wchodzić z nimi w polemikę. Mają napisane co pisać i na zasadzie 'kopiuj, wklej', no i dodatkowo na koniec jakiś hejt, obraza itd. Inwestorzy...
Przypuszczalnie Drogi Trollu taka uwaga do Ciebie nie dojdzie. Sekta, sprane mózgi, przekazy dnia do wykonania itd. Ale zobacz przez chwilę, jakie mogłyby być interesujące takie fora, gdyby zamieszczać na nich - jeśli już ktoś musi - nieobrażające nikogo wpisy, komentarze dotyczące tylko swoich lub gdzieś tam poznanych opinii na temat danego papieru. Ocenić sytuację danej firmy z pozycji ekonomii, nawet AT, której kompletnie nie rozumiesz, a nie bluzgać na firmę, bo żydzi, komuna, bo nie lubisz Michnika, bo .... kompletnie nieinteresujące tutaj nikogo potwarze czy po prostu hejty. No, ale jak napisałem na początku, zarabiasz pewnie nie na tym czy dany papier up czy down tylko poprzez pokazanie "górze", że tu jesteś i "czuwasz". Pewnie znowu coś mi obraźliwego odpowiesz, ale cóż, sam także nie prawię Ci w tym poście komplementów. Moje poprzednie błędy, cóż, pisanie na smartfonie i podpowiedzi inne od tego co się zamierzało napisać. Mea culpa. Co do dzieciaka.... Hm...Myślę, że spokojnie mam dużo dużo więcej lat niż Ty. A Agora i tak pójdzie do góry. Niebawem. Ciekawe, co wtedy napiszesz. Tzn., to samo, że żydzi napompowali, że kradną tutaj co nasze, że to tylko chwilowe itd. Chciałbym byś choć 1/1000000 zrobił dla Polski tego co Adam Michnik.