mam ten sam dylemat, wiem co "niby" (nie)robią, siedzę tu już dłuższą chwilę i nikt nie może mnie oświecić skąd taka euforia, cholercia do WIG-u wejdą, fartuchy będą szyć pancerne czy jak ?
Dnia 2020-07-17 o godz. 14:45 ~meb napisał(a): > Kiedy raport > Jak znam życie to po sesji i jak widzisz kurs już ponownie zareagował na przyśpieszony raport
Leszcz taki jak ja wcale nie czuje się dymany a więcej w dwa dni zarobiony pod korek. Na giełdzie.kazdy podejmuje decyzję sam i gdybym miał się założyć to Ci co dzisiaj kupili jutro będą zarobieni, ale w życiu bywa różnie i czas pokaże czy tak bedzie
Jak widzisz do praca ludzi wzbogaca a kto rano wstaje temu Pan daje. Już Ci pisałem że jak zauważa się okazję to trzeba korzystac- ja ją zauważyłem i nie zamierzam użalać się nad losem takich jak Ty którzy wiszą tutaj kilka lat bo to tylko i wyłącznie Twoja decyzja. Nie mam też mozliwosci zarobienia milionów ale drugiej pensji już owszem albo i dwóch i mi to wystarczy. Chyba mi nie zabronisz pisać i komentować biezacwj sytuacji ?
Po co te emocje, nie lepiej cieszyć się z drobnych spraw, słońce świeci jest cieplutko i milutko a reszta sama przyjdzie a dzisiaj raport i może być sesja, bardzo ciekawa
fakt pojawiła się zmienność i płynność dziś prawie 10% spółki dopuszczonej do obrotu zmieniło właściciela szkoda tylko że człowiek już nie najmłodszy i nerwy już nie te, ale tak to jest jak człowiek przyzwyczai się do wzrostów - kiedyś musi pojawić się ten moment przegrzania. Pytani czy ta zmienność i płynność sie utrzyma - bo wtedy rozważę jakieś DT