• Spółki medyczne ? Autor: ~zibi [89.64.57.*]
    Spółki medyczne po korektach szaleją, a tu brak obrotu ???
  • Re: Spółki medyczne ? Autor: ~zibi [89.64.58.*]
    Nawet dwie ciekawe informacje nie pomogły ?????? Wina Tuska ?
  • Re: Spółki medyczne ? Autor: ~Timotyferis [159.205.46.*]
    Też mnie to dziwi. Spółka z kapitalizacja 7 mln. Dostaje dofinansowanie na 700 tys oraz w drodze 3,1 mln a zainteresowanie zerowe... Choć wiem że telemedycyna to w obecnych czasach przyszłość, wystarczy aby ktoś udał się do lekarza i dowie się o czym mowa. Może lepiej gdyby marketingowe nazwali to e-medycyna.
  • Re: Spółki medyczne ? Autor: ~gierek [89.64.7.*]
    tu bedzie baardzo gruubo)
    za chwilę emisja akcji na NEUCA
    potem przychodnie pełne ludzi.....
    telemedycyna do konca 2022 roku będzie ciekawem pomysłem...
  • Re: Spółki medyczne ? Autor: ~Twojstary [159.205.46.*]
    Ja. Zekam aż pojawi się na dniach info ze podpisali te umowy na 3 mln dotacji i wtedy będę wychodził na wzrostch.
  • Re: Spółki medyczne ? Autor: ~jason [91.246.104.*]
    Kapitalizacja spółki, czyli 10 milionów złotych nic nie wycenia. Free float spółki wynosi 30% czyli tylko 3 miliony złotych. Ta spółka ruszy jak będzie podniesienie kapitału i zaczną pełna para monetyzować swój produkt w przychodniach, które Neuca kupiła. Zakładam, ze covid przyspieszy ten proces i spółka szybko się rozwinie, bo kompetencje ma ogromne i doświadczenie wieloletnie. Rynek jest mało konkurencyjny, wiec dla Neuki to samograj. Dobrze, ze kurs zleciał, to można zbierać po dobrych cenach. Za kilka lat przy kilku milionach zysku netto kapitalizacja skoczy pod wysokie kilkadziesiąt milionów złotych. Życzę tym, którzy zainwestowali w spółkę cierpliwości
[x]
TELEMEDPL 4,17% 0,50 2025-12-12 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.