Symbolicznie bo symbolicznie ale na plus - takie zakupy trochę na podtrzymanie ducha w akcjonariacie. Na mnie to podziałało i patrzę z większym optymizmem, ze w najbliższym czasie wyjdziemy z marazmu. Ja wiszę na średniej 4,46 więc dramatu nie ma, ale już mnie zaczął lekko mierzić ten boczniak trwajacy 3 miesiące pomimo tylu róznych fajnych wzrostów wszędzie dookoła na giełdzie
Mam podobne odczucia. Zakupy nieduże, ale będące jakby sygnałem-hasłem: "spokojnie akcjonariusze... Wytrzymaliście tyle to wytrzymacie jeszcze trochę a cierpliwi będą mocno wynagrodzeni"
Ale to trochę nie eleganckie ze strony prezesa. Jednak Jurek to fajny gość i świetną robotę tu robił i tak mu ma koniec podziękował !? Jurek wracaj !!! Życzę udanego dnia.
Wchodzę na forum żeby zobaczyć co się dzieje , i , o proszę , wreszcie jakaś pozytywna informacja , szefo kupił troszkę akcji .
Niby wszystko ok , ale ja jestem jeszcze bardziej wkur , że szef dopiero teraz coś kupił , jak by nie mógł wcześniej .
Puki co się przyglądam , bo spółka jest dobra , myślę kiedyś iść w ślady szefa .
Pozdrawiam cierpliwych jak macie jakieś info to podawać i czekać cierpliwie .
Jurek zerknij na Rafako choć to bankrut ale widzę że lubisz emocję. Przebite 15 zł i jak się utrzyma to droga do 20 zł otwarta. I może jeszcze Sanwil Cię może zainteresuje. Pozdrawiam cierpliwych posiadaczy Protektora i nie tylko.
Jak zbiorą wszystkie akcje do 4.4 zł tak będą musieli się przenieść na 5 zł a to im chyba nie na rękę póki co. Ale już nikt nie chce sprzedawać akcji a to jest pierwszy i najważniejszy kierunek wybicia z konsolidacji