• Prezes kupuje akcje Autor: ~toja [89.64.72.*]

http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/36634731,protektor-sa-25-2020-nabycie-akcji-przez-prezesa-zarzadu
  • Re: Prezes kupuje akcje Autor: emptio_spei [178.217.197.*]
    To zawsze dobre info. Kto jak nie prezes wie najlepiej, co się w społce dzieje i czy zakup akcji się będzie opłacał.
  • Re: Prezes kupuje akcje Autor: ~Max [31.2.105.*]
    To prawda to dobry znak
  • Re: Prezes kupuje akcje Autor: ~tester [37.248.155.*]
    Symbolicznie bo symbolicznie ale na plus - takie zakupy trochę na podtrzymanie ducha w akcjonariacie. Na mnie to podziałało i patrzę z większym optymizmem, ze w najbliższym czasie wyjdziemy z marazmu. Ja wiszę na średniej 4,46 więc dramatu nie ma, ale już mnie zaczął lekko mierzić ten boczniak trwajacy 3 miesiące pomimo tylu róznych fajnych wzrostów wszędzie dookoła na giełdzie
  • Re: Prezes kupuje akcje Autor: ~marek [31.0.68.*]
    Mam podobne odczucia. Zakupy nieduże, ale będące jakby sygnałem-hasłem: "spokojnie akcjonariusze... Wytrzymaliście tyle to wytrzymacie jeszcze trochę a cierpliwi będą mocno wynagrodzeni"
  • Re: Prezes kupuje akcje Autor: ~argos [31.2.105.*]
    A może to początek jego zakupów. Musiał poinformować ale zdecydowanie wie więcej niż my co się dzieje w spółce.
    Czekał na akcje od Jurka trzy miesiące
  • Re: Prezes kupuje akcje Autor: ~Daro [5.173.249.*]
    Ale to trochę nie eleganckie ze strony prezesa. Jednak Jurek to fajny gość i świetną robotę tu robił i tak mu ma koniec podziękował !? Jurek wracaj !!! Życzę udanego dnia.
  • Re: Prezes kupuje akcje Autor: ~argos [31.2.105.*]
    Jestem za Jurek wracaj nie ma już dużo czasu. Prezes nie kupił by mrozić kapitał
  • Re: Prezes kupuje akcje Autor: ~jurek1234 [5.173.73.*]
    Wchodzę na forum żeby zobaczyć co się dzieje , i , o proszę , wreszcie jakaś pozytywna informacja , szefo kupił troszkę akcji .
    Niby wszystko ok , ale ja jestem jeszcze bardziej wkur , że szef dopiero teraz coś kupił , jak by nie mógł wcześniej .
    Puki co się przyglądam , bo spółka jest dobra , myślę kiedyś iść w ślady szefa .
    Pozdrawiam cierpliwych jak macie jakieś info to podawać i czekać cierpliwie .
  • Re: Prezes kupuje akcje Autor: ~Daro [86.63.81.*]
    Jurek zerknij na Rafako choć to bankrut ale widzę że lubisz emocję. Przebite 15 zł i jak się utrzyma to droga do 20 zł otwarta. I może jeszcze Sanwil Cię może zainteresuje. Pozdrawiam cierpliwych posiadaczy Protektora i nie tylko.
    Oczywiście pisząc o Rafako miałem na myśli 1,5 i 2,0. Ale co to się dzisiaj dzieję Mercator, PCCEXOL, Global i wiele innych .....
  • Re: Prezes kupuje akcje Autor: ~argos [212.2.96.*]
    Daro a może i my na te widły jednak trafimy dziś bo ktoś tu się strasznie zaczaił na Protektora
  • Re: Prezes kupuje akcje Autor: ~groceries [188.146.34.*]
    Jak zbiorą wszystkie akcje do 4.4 zł tak będą musieli się przenieść na 5 zł a to im chyba nie na rękę póki co.
    Ale już nikt nie chce sprzedawać akcji a to jest pierwszy i najważniejszy kierunek wybicia z konsolidacji
    Ale i tak się zastanawiam kto przy takiej cenie sprzedaje. Jurek już sprzedał...może prezes dzisiaj wywala ?
[x]
PROTEKTOR 14,57% 1,37 2026-05-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.