Monetyzacja gier coraz lepsza, a to dopiero tak naprawdę początek optymalizacji i zarabiania na grach, które nie generują kosztów. Do tego pozyskane dofinansowania plus nowe produkcje.
Wracamy na 40 zł jak nic, ale myślę, że do końca miesiąca złapiemy i 50-55 zł.
Kupiłem i wyszedłem ze stratą, myślę że nabijają akcjonariuszy póki co w butelkę. Sporo się musi zmienić by ta spółka zaczęła piąć się w górę niestety :( A szkoda bo miałem tutaj nadzieję na większe zyski Pozdrawiam wytrwałych
Marzenia ścietych głów - tu każdy ich szumny projekt to porażka, a sporo już ich było, a co raport strata ... i znowu sponsorowany wywiad z Fijalkowskim, który wiecznie porażki przekuwa w sukces
panowie od funduszy dziś pogrywają ..jakiś cel w tym jest - chyba :) :) stąd ten przestój w transakcjach od 13 do 14 - LUNCH i tylko ich stać na to pykanie po 1 sztuce ..mnie prowizja by zabiła za te zlecenia ..:) wychodziłoby 10 % za każde :) :)
prowizji 10% to czysta inwestycja a jej zwrot to XXX% - teraz jedzą lunch i czekają na publikacje o godz. np. 16:32 i 24 pojawi się news i widły! a po weekendzie na otwarciu widły i dalszy wzrost pod ZWZA.
Dnia 2020-07-17 o godz. 14:27 ghost-man napisał(a): > panowie od funduszy dziś pogrywają ..jakiś cel w tym jest - chyba :) :) stąd ten przestój w transakcjach od 13 do 14 - LUNCH i tylko ich stać na to pykanie po 1 sztuce ..mnie prowizja by zabiła za te zlecenia ..:) wychodziłoby 10 % za każde :) :)
Jaki jest cel sprzedawania lub kupowania po 1 szt.?
> Jaki jest cel sprzedawania lub kupowania po 1 szt.?
animacja kursu w określonym celu .. cel zna tylko animator .. :) :)
ale np. może być to utrzymanie kursu na określonym poziomie w związku z określonymi wymogami ... na przykład jakieś umowy ... na przykład ustalenia ceny emisyjnej .... na przykład ustalenia wartości spółki ...na przykład określenia wartości portfela danego funduszu na określony dzień ...
tak jak napisałem - tylko animator zna konkretny cel ale nigdy tego nie robi nikt z ulicy bo to kompletnie by mu sie nie opłaciło
Dnia 2020-07-17 o godz. 15:46 ~borewicz07 napisał(a): > instytucje mają ustalona prowizję liniowa niezależnie od wysokości transakcji , także zakup 1 akcji nie stanowi problemu :))) >
Skąd się znamy? Alior? Witam. Od ostatniego wzrostu i tąpnięcia (z przerwami od 15.06 dokładnie), kompletnie nie znam się na growych spółkach ale lubię gdy coś się dzieje. Na pokładzie ale bardzo ostrożnie póki co