• Dziwne ruchy Autor: ~kamieniarz [165.225.206.*]
    Ktoś wie co się dzieje? Cały dzień kręciło się ok. 6PLN nagle spadek w okolice 5,7.

Zbieranie akcji, jakieś tajne info które jeszcze światła dziennego nie ujrzało? UFO gdzieś wylądowało i wszyscy sprzeają w panice, a ja jedyny o tym nie słyszałem? Nie rozumiem czasami takich ruchów, na drugiej spółce mam podobnie, od dłuższego czasu normalny wzrost ~1-2%, czasem lekki spadek, dzisiaj cały dzień najniższa sprzedaż 8.3, najwyższy zakup 8.16 i nagle bach 7.92 bez żadnego info/raportu.
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~Robert [37.47.113.*]
    Spokojnie, straszą, a w przyszłym tygodniu atak na 10zl, no chyba że info super to jeszcze w tym tygodniu, może piątek. Ale i tak minimum 15-20 zł powinno być w dłuższym okresie czasu.
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~Leo [5.173.58.*]
    Jak dla mnie bomba! uwielbiam zbierac pewniaka zwlaszcza przy takiej korekcie. Sypac!
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~kamieniarz [37.248.208.*]
    Ja trochę dozbierałem dzisiaj na 5.88, bo nie spodziewałem się tak dziwnego wahania
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~mm [185.22.136.*]
    jutro odwrót
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~Stary_investor [37.248.208.*]
    Zbieramy papier..
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~kamieniarz [165.225.206.*]
    Teraz było dobre - spadło na 5.8 i ktoś kupił jeden papier za 5.9. Albo chciał żeby kurs "poszybował", albo pomylił sie przy wcześniejszym zakupie i brakowało mu jednego do 100k. :)
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.